Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
SPA, relaxare si prieteni. Aqua Palace Hajduszboszlo 8 - 12 noiembrie 2017
admin:
Nu va faceti multe probleme legate de schimb valutar. Exista o casa de schimb in centrul statiunii, la 5 minute de noi unde se pot schimba euro, dolari chiar si lei. Cursul variaza, este normal, ca si la noi. Oricum nu o sa aveti nevoie mare de bani, decat daca doriti sa cumparati ceva amintiri, haine, incaltaminte. Si pt asa ceva aveti cardul.
Noi avem micul dejun si cina incluse, iar la amiaza cel mai sigur o sa luam ceva in incinta complexului SPA, acolo e mult mai ieftin. Mai avem de cheltuit la csarda, la Hortobagy si la Deri Museum. Si pt apa, maruntisuri este u coop in apropiere. Cu preturi foarte mici, multe mai scazute decat la noi. Nu cred ca o sa aveti nevoie sa schimbati mai mult de 75 euro in total. Prima oara 50 si daca mai trebuie atunci oricand puteti da o fuga pana la casa de schimb.
Luni o sa apar aici, dupa ce inchei actiunea de la Sighisoara. in ceea ce priveste plecarea, totul ramane asa cum este stabilit:
Plecarea se va face la ora 6.00 din Sibiu din parcarea Garii, in fata bisericutei, iar imbarcarile cu conexiune 7.30 Alba Iulia (autogara), Cluj Napoca: 10.00 Oradea: 13.30. La Hajduszboszlo se va ajunge in jur de ora 14.30, ora Ungariei
Matias Camelia:
Cu ce mergeti in Sibiu?
Nu stiu exact la ce ora ajung in Brasov, dar sper pe la ora 16 sa fiu acolo. Din Brasov sunt microbuze.
Liliana, probabil ajungi inaintea mea.
Ioana are nr meu, asa ca nu ne pierdem!
Simona Marin:
Buna seara!Ma numesc Simona si fac parte din grupul care merge la spa ; sunt pentru prima oara participanta intro astfel de calatorie ;am emotii si chiar nu stiu la ce se ma
astept;sunt optimista avand convingerea ca.totul va fi O.K;marti voi fi la Sibiu ,pensiunea Hermannstadt .Va salut pe toti si astept cu nerabdare sa ne cunoastem .Simona Marin
admin:
Banuiesc ca multi dintre voi sunt la faza de bagaje acum, de aceea intervin si eu un pic cu cateva recomandari...Sa aveti la voi:
- act de identitate (CI sau pasaport) valabile din punct de vedere al termenului
- va recomand ca intotdeauna, un mic bagaj de mana, un rucsac de mici dimensiuni pe care sa-l aveti cu voi cand mergem la Hortobagy si la Debrecen. Va puteti pune una alta in el si asa scapati de a tine ceva in maini...
- slapi de baie, costum de baie, casca (daca nu doriti sa va udati parul)
- incaltaminte comoda, cu care sa va deplasati usor in plimbare
- ceva mai gros, dar sport. Se anunta temperaturi in scadere, cu un maxim de 4 grade dimineata si 9 grade la amiaza
- neparat ceva de ploaie (pelerina, geaca impermeabila, umbrela - ce va este mai la indemana), am vazut ca meteorologii ne ameninta cu stropi...
Oaspetii Hotelului Aqua Sol au trecere directa, nelimitata si gratuita in imensul complex SPA Aqua Palace. Descriam ca exista un culoar acoperit intre cele doua, pe care il puteti traversa doar in halat de baie, pe care il primiti la fiecare camera.
Va reamintesc de serviciile pe care ni le va oferi hotelul si intra in tarif:
cazare cu demipensiune (mic dejun tip bufet si cina tip bufet);
utilizarea noului sistem de sauna din hotel
intrarea in baia medicala
intrare in complexul Aqua-Palace,
cafea si tort pentru ceai dupa amiaza intre 16.00 - 17.00
utilizarea halatului
acces internet in camere (WIFI),
Serviciile pe care le ofera complexul Aqua Palace: mai multe tipuri de piscine si bai distractive, baile termale Pavai, bai romane, saune de diferite tipuri (acolo intrarea este cu tarif), servicii de wellness si fitness, surf, teren de squash.
Hajduszoboszlo este cunoscut si sub numele de Mecca reumaticilor . Orasul de 70 de ani incoace intampina pe cei care au nevoie de tratament sau de relaxare. Apele ajung la suprafata avand un continut bogat in sare, iod si brom. Datorita acestor proprietati sunt recomandate in tratarea diverselor afectiuni ale aparatului locomotor.Atat baile cat si inhalatiile au un efect pozitiv in tratarea afectiunilor interne, ale pielii si ginecologice.
Mai este putin pana la plecare...O sa va placa, sunt sigur. Pentru ca e atat de frumos merg de 10 ani acolo...
Drum bun celor care vor calatori pana la Sibiu, sa ne vedem cu bine! O sa va rog mult sa nu intarziati, pentru ca asta va insemna sa puneti la incercare rabdarea celorlalti...Si pentru ca eu dupa cate stiti nu astept intarziatii... ??? ::) :-[
simo arad:
Servus Gigi. Îmi spui te rog de unde m? recupera?i in Oradea? Dac? nu mai intra?i prin ora? o varianta buna ar fi undeva pe centura, la o benzinarie.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă