Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
SPA, relaxare si prieteni. Aqua Palace Hajduszboszlo 8 - 12 noiembrie 2017
Liliana Tudorache:
Saptamana viitoare mergem sa ne relaxam, abia astept! Intrebare, cum facem cu banii daca vrem sa BEM (scuzati) ceva acolo, schimbam de aici in forinti ?
Dana Caragea:
Uite un citat din actiunea de acum un an despre ce spunea organizatorul in legatura cu banii:
"Despre bani: moenda Ungariei este forintul. Nu va chinuiti sa schimbati aici in Romania, o s-o facem la Hajdu, sunt 2 birouri exchange office in centru, adica la doi pasi de hotelul in care o sa stam. Se pot schimba si din euro si din lei.
Curs: 1 EUR = cca 300 forinti
1 leu = 68 forinti"
Liliana Tudorache:
Multumesc. Chiar mi-a sarit informatia !
ioanabil:
Informatia despre cursul valutar este de anul trecut, dar nu e mare diferen??. Eu am cumparat forinti din Miercurea Ciuc de 1,49 lei cumperi 100HUF, in Brasov 1,52 lei-100HUF, in Odorheiul Secuiesc 1,48 lei - 100HUF, depinde de fiecare ora?. G?se?ti si acolo case de schimb valutar, am înteles ca e mai avantajos s? ai forinti. La intoarcere în Romania casele de schimb valutar primesc inapoi bancnote nu si monede, de monede incercati sa scapati acolo in Ungaria. Intrebarea este cam de câti HUF am :giggle:avea nevoie acolo. :giggle:
Angelik:
Buna tururor. Am facut un studiu de caz si am aflat cateva preturi in Ungaria. De exemplu : 1 pranz =1500 -188 forinti (HUF) ; 1 apa de 1,5 kg = 200 HUF ; 1 paine = 175 HUF ; intrare la muzee in Debrecen = 2300 HUF .
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă