Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
SPA, relaxare si prieteni. Aqua Palace Hajduszboszlo 8 - 12 noiembrie 2017
Liliana Tudorache:
F. bine Ioana, eu vazut cazari in apropiere gara, gen str. 9 mai in jur de 120 lei fara mic dejun (nici nu trebuie ca este prea de dimineata si ne luam de seara pentru niste sendvisuri), poate fi si mai scumpa dar nu exagerata ca stam doar o noapte, din partea mea ma pui la socoteala cu cazarea , dar vezi ca trebuie si o noapte la intoarcere, ca, dupa cea de anul trecut, intoarcerea in Sibiu a fost pe la ora 21... Din cate am vazut nu trebuie sa platim ceva in avans. Eu sunt plecata in Maroc 7-15 oct, dar voi fi de acord cu decizia ta.
ioanabil:
*|* :thumbup: :dance:Am gasit pensiune, aproape de gara. Este vorba de Pensiunea Hermannstadt am rezervat pentru data de 07.11.2017 ?i 12.11.2017 3 camere cu paturi separate la 105 lei /noapte/camera si acelasi camere le avem si la întoarcere. Eleny, Angelik si Lililiana va rog când puteti sa luati legatura cu mine 0745867673.
Am vorbit si la agentie si nu ne pot ajuta.
P.S. Nu avem micul dejun inclus, îns? eu zic ca plecand a?a de dimineata nu avem nevoie.
Liliana Tudorache:
Draga Ioana, te-am sunat acuma la 10:37 !!! nu ai raspuns, da, cazarea este OK, o camera este pentru mine si Camelia, daca mai e nevoie de ceva, tel meu este 0740546677.
Bon Voyage:
Mai avem un loc la femei.
ELENY:
Buna ziua tuturor
Eu am vorbit cu Ioana si am confirmat rezervarea.Ii multumesc si pe aceasta cale si abia astept sa ne cunoastem.O zi buna tuturor!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă