Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Soare si mare, in insule si golfuri. Opatija, 4 - 11 septembrie 2017

<< < (2/6) > >>

wonderland:
Gabriela, nu vreau sa te descurajez, dar la excursiile externe cam rar se intampla sa renunte cineva. Totusi, nu se stie niciodata.
Ca regula generala, nu (te) astepta sa fii anuntata.
Urmareste topicul!
a) Poti sa bifezi - Atasamente si alte optiuni - Anunta-ma cand apar raspunsuri. sau Notify (depinde cum apare la tine)  si vei primi notificari pe email cand apare ceva nou.
sau
b) Poti sa lasi tu, daca vrei, un email sau un nr. de telefon pentru a fi contactata sa preiei locul in cazul unei renuntari.

GabrielaM:
Multumesc frumos pentru sfaturi... da... m-am abonat la notificari... vor umari forumul si ... mai departe om vedea.

Luvi:
Buna! Din pacate nu mai pot merge in aceasta excursie, desi o asteptam cu multa, multa nerabdare. Daca mai sunt persoane interesate ma pot contacta la numarul 0722701468.
Multumesc!

EmaSo:
Buna Luvi, asa cum am discutat la telefon sunt interesata, maine dimineata rezolvam partea administrativa.
Multumesc!

EmaSo:
Buna seara, actualizez mesajul: datorita unor complicatii la serviciu nu pot pleca in acea perioada.
Imi cer scuze pentru deranj..
Noapte buna!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă