Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 469325 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #225 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 19:09 »
Citat
sec raspunsul meu
;D
asta e, bun si asta
 ;D
dar nu ai fi curioasa?

@maria , tu vrei sa spun mai mult decat pot a  spune...
daca eram curioasa, foarte curioasa, probabil ca-mi  faceam cale pe vale si mergeam sa vad ce-mi lipseste  ;)

dar tu nu zici nimic , nu ai ce povesti, tu ce curiozitati ai in privinta asta, ia zi si tu tot, tot
declara aici sa vedem unde am gresit si poate ca imi schimb atitudinea  :P

maria171

• Vizitator
« Răspuns #226 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 19:22 »
 :D :D
cathy esti off
trebuia sa scrii la adevar sau provocare
 :D :D
sincer eu as fi curioasa sa intru intr-un magazin de profil
asta si pt ca nu prea vad ce ar mai putea fi nou intr-un domeniu atat de vechi
acum daca stau sa ma gandesc ma intreb la ce mi-ar folosi?

Offline mikyboy

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #227 : Luni, 12 Aprilie 2010, 12:02 »
Catherina si eu sunt de aceeasi parere referitoare la Bogdan!! E un Om intelept. Dar ce te faci in situatia in care  esti luata doar din exterior -  si nu esti crezuta de sexul tare ca de fapt nu ai apartinut fizic unui alt extraterestru Spre exemplu un viol din adolescenta cu consecinte nefaste asupra atitudinii, asta insemnand ca persoana x nu a mai cedat fizic niciunui barbat pina la o varsta mai inaintata. (31 ani) putand fi dorita de multi . Cum se simte un barbat in postura asta? Norocos sau da  bir cu fugitii si cauta tipe experimentate?  

ca sa raspund la problema si dilema ta:... depinde foarte mult de barbat... dar ce iti pot spune este ca acolo exista cu siguranta o problema "la etaj" la persoana respectiva... si asta trebuie in primul rand ea sa o rezolve... e daca vrei aceasi problema cu fetele peste 25 de ani care inca sunt virgine si cauta tot felul de scuze pentru a-si acoperii virginitatea... credeti-am ca acolo intradevar exista anumite probleme... (am avut de-a face si m-am lamurit...). Daca vor intalni un barbat care sa le ajute sa depaseasca momentul si sa le faca sa se impace ele insile cu corpul si mintea lor pentru a trece peste acel eveniment nefast atunci se va rezolva desi 31 de ani este o varsta destul de mare... si mai in gluma mai in serios panza de paianjen e destul de bine tesuta...
ca si concluzie: majoritatea barbatiilor ar fugi cand aud asa ceva dar exista si exceptii ori aia este ceea ce au nevoie astfel de persoane...

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #228 : Luni, 12 Aprilie 2010, 12:43 »
asta m-a dus cu gandul al jucariile sexuale
ce credeti despre asta?
ce credeti despre magazinele unde se vand?
ati intra intr-unul?
ati intrat deja?
hai, povestiti

a intra intr-un astfel de magazin nu inseamna ca n-ai ce-ti trebuie@Catherinna :)

eu am intrat intr-un astfel de magazin, de ce? curiozitate
am intrat cu partenerul meu si impreuna am stat de vorba cu vanzatorul despre ce ne interesa direct.
vanzatorul un tanar f amabil si dragut plin de tatuaje, piercing-uri si o geaca de piele fff interesanta a avut rabdarea sa ne explice tot ce-am dorit sa aflam.

sile43

• Vizitator
« Răspuns #229 : Luni, 12 Aprilie 2010, 15:48 »
Marcutza,aveai multi bani la tine ,cand ai fost la acel magazin ;D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #230 : Luni, 12 Aprilie 2010, 15:51 »
@sile43, bani erau dar si curiozitatea eraaaaa si am petrecut un timp placut pt ca acel vanzator a stiut cum sa explice si culmea, a stiut/ a ghicit si ce ni s-ar potrivi (binenteles din dialogul cu noi)  ;)

Offline mikyboy

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #231 : Luni, 12 Aprilie 2010, 16:48 »
si pana la urma a-ti si cumparat ce a-ti vrut ... (banuiesc ca un vibrator si poate ceva chestii gen catuse ori fase...) sau a-ti ramas doar la stadiul de poveste si fantezie de moment... si apropo mai esti inca cu acel partener...

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #232 : Luni, 12 Aprilie 2010, 16:51 »
@ mikyboy  :)

curiozitatea noastra a fost lamurita, nu am avut fantezii sau povesti in magazinul acela :) doar explicatii avizate.

Offline mikyboy

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #233 : Luni, 12 Aprilie 2010, 16:57 »
dar tot nu ne-ai spus si daca a-ti plecat cu ceva in sacosa sau doar cu ceva la nivelul superior al organismului uman... :D ;)

sper sa nu te deranjeze sau sa te supere curiozitatea mea... si imi place cum ai ocolit raspunsul exact la intrebarea mea...  ::)

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #234 : Luni, 12 Aprilie 2010, 17:00 »
ba ti-am raspuns  ;) trebuie sa citesti cu atentie :)

insa nu am auzit si de la ceilalti sau chiar de la tine despre asemenea subiect :) sex-shop ai fost vreodata ? :)
si nu cred ca-i tabu :)

sile43

• Vizitator
« Răspuns #235 : Luni, 12 Aprilie 2010, 19:07 »
Am fost nevoit sa intru intr-un asemenea magazin ptr ca aveam nevoie de un flacon de ulei care numai acolo se gasea.

Offline CristianNasalean

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #236 : Luni, 12 Aprilie 2010, 19:09 »
@marcutza... oricat citeste bietul printre randuri tot nu are raspuns la partea a 2-a a intrebarii (sau intrebarea a 2-a... cum vrei s-o iei)

cat despre aceste shop-uri... eu zic ca la fel ca orice, in moderatie sunt chiar indicate. Din cand in cand orice relatie are nevoie de putin stimulent, de ceva nou, de un catalizator sa reaprinda ... ce-o fi de aprins  ;)

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #237 : Luni, 12 Aprilie 2010, 19:13 »
Am fost nevoit sa intru intr-un asemenea magazin ptr ca aveam nevoie de un flacon de ulei care numai acolo se gasea.
si ai cumparat numai uleiul sau si altceva?

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #238 : Luni, 12 Aprilie 2010, 19:17 »
sunt de acord cu ce spui despre stimuli intr-o relatie :) si shop-urile acestea, @Cristian  :)
siiiii n-am vazut ca in subiectul topicului sa fie vorba despre nr 2 al "intrebarii" despre care vorbesti si mai ales n-am vazut vreun semn de intrebare  ;)

in urma vizitei sex-shop-ului la un moment dat, am primit un cadou specific acelui shop si nu era ulei special-tipic acelui magazin.

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #239 : Luni, 12 Aprilie 2010, 19:19 »
Ce-o fi fost Cristi? Nu vrea sa spuna, se joaca cu noi...