Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 468660 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Saturnianul

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #210 : Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 23:49 »
Merci esti chiar dragut. Prin intrebarea pusa ma simteam  chiar penibil. Lumineaza-ma cu "proba contrarie" Sau trebuie sa ne mutam domiciliu pe  ADEVAR SAU PROVOCARE? ::)

Nu cred că e cazul să ne mutăm acolo. Clocesc eu ceva şi pentru secţiunea aia  ;D Asta are legătură cu subiectul de faţă.
Şi nu te simţi penibil. Ştii cînd m-am simţit eu cel mai penibil? Într-o situaţie cînd am vrut să întreb ceva şi n-am întrebat de teamă să nu fiu penibil. Dar dup-aia m-am simţit mai penibil decît m-aş fi simţit dacă întrebam.

Legat de proba contrarie, mai clar ar fi cam aşa: nu fi tristă că un bărbat se gîndeşte la sîni cînd aude de mărime la femei; fii tristă atunci cînd constaţi că ia mărimea aia drept punct de referinţă în aprecierea calităţilor (fie ele şi numai fizice) unei femei. Ăla este un bărbat limitat, inclusiv pe plan sexual.

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
« Răspuns #211 : Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 23:53 »
@Saturnianul/le, vorbesti ca un om batran... a se intelege intelept ;)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #212 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 00:07 »
Cum zici tu Cathy dragă :) Mie îmi place să cred că vorbesc ca un bărbat care apreciază femeia în totalitatea ei (trup şi suflet). În jocul plăcerii de ce să foloseşti un singur aspect (în cazul de faţă sînii) cînd natura a pus la dispoziţie o multitudine (materiale şi imateriale)? Ar fi o mare risipă de resurse ;)

sile43

• Vizitator
« Răspuns #213 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 00:10 »
Asta cu.."marimea nu conteaza",e numai poezie.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #214 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 00:12 »
Asta cu.."marimea nu conteaza",e numai poezie.

Pentru unii/unele este numai poezie, da.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #215 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 00:13 »
Nu ştiu cum e la tine Sile, dar eu am evitat întotdeauna să fac generalizări. Le urăsc.

Offline clopotel32

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 89
« Răspuns #216 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 00:17 »
 Catherina si eu sunt de aceeasi parere referitoare la Bogdan!! E un Om intelept. Dar ce te faci in situatia in care  esti luata doar din exterior -  si nu esti crezuta de sexul tare ca de fapt nu ai apartinut fizic unui alt extraterestru Spre exemplu un viol din adolescenta cu consecinte nefaste asupra atitudinii, asta insemnand ca persoana x nu a mai cedat fizic niciunui barbat pina la o varsta mai inaintata. (31 ani) putand fi dorita de multi . Cum se simte un barbat in postura asta? Norocos sau da  bir cu fugitii si cauta tipe experimentate?  

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #217 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 00:26 »
Înţelepciunea nu m-a scăpat încă de singurătate Cătălina. Dar asta nu m-a făcut să mă schimb şi nici n-o să se întîmple. Ştiu că dacă există cineva care să aprecieze această înţelepciune nu doar admirativ-pasiv, atunci aceea este persoana cu care vreau să fiu. Dacă nu, nu. E mai bine decît să nu fiu singur de complezenţă.

Offline Catherinna

• Hero Member
« Răspuns #218 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 00:31 »
Catherina si eu sunt de aceeasi parere referitoare la Bogdan!! E un Om intelept. Dar ce te faci in situatia in care  esti luata doar din exterior -  si nu esti crezuta de sexul tare ca de fapt nu ai apartinut fizic unui alt extraterestru Spre exemplu un viol din adolescenta cu consecinte nefaste asupra atitudinii, asta insemnand ca persoana x nu a mai cedat fizic niciunui barbat pina la o varsta mai inaintata. (31 ani) putand fi dorita de multi . Cum se simte un barbat in postura asta? Norocos sau da  bir cu fugitii si cauta tipe experimentate?  

Parerea mea este, ca nu la el e problema ci la ea , dar nu e un capat de lume. Omul, in general are capacitati nebanuite, trebuie doar cautate si adaptate situatiei actuale.

ioanaxxl

• Vizitator
« Răspuns #219 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 03:07 »
offtopic, un banc care merge cu sexu' su cu sexualitatea ;):

Unul agata si el o pipita si o duce la camera. Se dezbraca amandoi, incepe sa o mangaie si ramane cu un san in mana, femeia fiind leproasa. Realizand toata tragedia si gandindu-se: "Gata, m-am molipsit de lepra", sare in sus de groaza si se catara pe sifonier. Femeia, cum era excitata, il imbie:
- Ce faci, te hotarasti sa cobori sau ti-o arunc acolo sus?...

maria171

• Vizitator
« Răspuns #220 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 10:27 »
asta m-a dus cu gandul al jucariile sexuale
ce credeti despre asta?
ce credeti despre magazinele unde se vand?
ati intra intr-unul?
ati intrat deja?
hai, povestiti

Offline Catherinna

• Hero Member
« Răspuns #221 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 12:18 »
asta m-a dus cu gandul al jucariile sexuale
ce credeti despre asta?
ce credeti despre magazinele unde se vand?
ati intra intr-unul?
ati intrat deja?
hai, povestiti

Nu am intrat intr-un astfel de magazin.
Cred ca sunt binevenite pentru cei carora le tropaie hormanii prin vene si au imaginatie.
Intimitatea fiecari persoane sau cuplu nu trebuie balata, atata timp cat se desfasoara in intimitate  ;D
... sec raspunsul meu  ;D

maria171

• Vizitator
« Răspuns #222 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 15:22 »
Citat
sec raspunsul meu
;D
asta e, bun si asta
 ;D
dar nu ai fi curioasa?

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #223 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 15:56 »
Eu am intrat o dată de curiozitate. Şi tot ceea ce era vizibil, oriunde întorceam capul, erau dildo-uri de toate mărimile şi culorile. Ceea ce pe mine nu mă interesa  :D Am mai văzut nişte cătuşe cu blăniţă şi cravaşe. Dar nu mă interezează. Prefer să-mi pun imaginaţia la lucru fără a folosi alte accesorii în afară de alea cu care ne-a dotat natura. Şi avem destule accesorii la purtator, numai să ştim a le folosi  ;D

Offline Catherinna

• Hero Member
« Răspuns #224 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 19:02 »
* blamata , scuze :(