Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 462091 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2115 : Miercuri, 01 Mai 2013, 20:18 »
suntem in Saptamana Patimilor. post negru.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2116 : Vineri, 03 Mai 2013, 14:04 »
Am constatat ca silviu(daca scrie cu s mic, asa scriu si io) e un soi 'de pata de culoare' pe forum!Un soi de spiridus care face ce face si reuseste sa descreteasca frunti!  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2117 : Vineri, 03 Mai 2013, 19:28 »
A fost descoperit medicamentul împotriva infidelităţii
Deși majoritatea bărbaților se implică într-o relație cu gândul că vor rămâne fideli, în orice cuplu la un moment dat intervine obișnuința și dorința de a cunoaște și alte persoane de a experimenta ceva nou. La bărbați, dorința este mai acută și mai greu controlabilă decât la femei.

Cercetătorii japonezi au descoperit, însă un medicament care îi face pe bărbaţi să le rămână fideli partenerelor. După ce au analizat modul în care mai multe medicamente antibacteriene afectează felul în care gândesc bărbaţii şi deciziile pe care le iau aceştia, oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că un antibiotic i-ar determina pe bărbaţi să nu mai înşele.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2118 : Vineri, 03 Mai 2013, 19:53 »
Ce monotona ar fi viata fara barbati care sa insele!
Si senzatiile tari, gelozia, cautatul prin celulare, buzunare, etc, unde ar ma fi?
Nu-mi place ideea!  :o :(

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2119 : Vineri, 03 Mai 2013, 20:18 »
Mai am nitel si cred ca antibioticul asta e pe post de panaceu:raceala,depresie, etc.Eu inclin sa cred ca atunci cand un barbat e bolnav(si ei in general sunt ipohondri), nu mai are chef de nici o capcana(trap), poate doar de honey cu ceai sau lapte  ::) ::) ::)In concluzie e un fel de efect placebo antibioticul mentionat in articol! :D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2120 : Vineri, 03 Mai 2013, 22:14 »
Chiar asa o parere proasta ai despre barbati, mihaela1961 ?  :o

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2121 : Sâmbătă, 04 Mai 2013, 06:57 »
Eu n-am înțeles nimic din experimentul ăsta: care sunt ipotezele, cum acționează?  :hammer:
E un efect direct asupra fidelității considerată ca fiind un deranjament chimic sau o boală psihică,  sau un beneficiu secundar în tratarea altor tulburări psihice?

Zice așa - că modifică modul în care bărbații tineri acordă încredere femeilor atrăgătoare... La fel de bine ar putea spune că e un medicament care îi maturizează sau le crește inteligența emoțională, în partea care îi face capabili să amâne impulsul.

Zău că nu aș avea încredere într-o fidelitatea menținută cu antibiotice. Și cred că mai este nevoie de un antibiotic care să stimuleze motivația de a lua acest antibiotic.

Cum ar fi? ”M-ai înșelat, iubitule? Nu-i nimic, dragul meu. Uite, i-a o pastiluță să-ți treacă”... :idiot2:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2122 : Sâmbătă, 04 Mai 2013, 08:31 »
Zau că nu aș avea încredere într-o fidelitatea menținută cu antibiotice. Și cred că mai este nevoie de un antibiotic care să stimuleze motivația de a lua acest antibiotic.

Cum ar fi? ”M-ai înșelat, iubitule? Nu-i nimic, dragul meu. Uite, i-a o pastiluță să-ți treacă”... :idiot2:

Daca antibioticele sunt luate in urma unei raceli zdravene, ai putea avea incredere!Unui om bolnav nu-i mai arde de infidelitati, dar eu cred ca initial antibiotIcul este recomandat pentru orice altceva decat pentru 'boala' numita infidelitate.
Daca ii dai pilula dupa constatarea 'actiunii de inselaciune' e ca si cum i-ai da apa dupa ce vine mort de beat acasa.Dupa consumarea faptei, eventual ar merge administrarea cianurii  :D (glumeam)
Eu as recomanda altceva in locul faimosului antibiotic.Ma intreb: bromura nu are efect?Ce-i drept are efect si asupra iubitei legale, dar macar o scuteste de temeri vis-a-vis de infidelitate.Sau o alta varianta:ii faci in dar o pereche de ochelari cu filtru UV 100%! 8)

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2123 : Sâmbătă, 04 Mai 2013, 08:39 »
Chiar asa o parere proasta ai despre barbati, mihaela1961 ?  :o
Pai si ce?Crezi ca ei au o impresie mai buna despre noi! :crazy2:
Ei!!!Mai glumim si noi!Uneori prea multa 'filozofeala' strica! :giggle:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2124 : Sâmbătă, 04 Mai 2013, 08:44 »
Daca ii dai pilula dupa constatarea 'actiunii de inselaciune' e ca si cum i-ai da apa dupa ce vine mort de beat acasa.

Păi, hidratarea e unul dintre leacurile recomandate pentru trezirea din beție și revenirea rapidă din mahmureală... ;).
Dacă e bolnav, să-l facem bine. Ca să-i putem ura, cu sinceritate: Mergi sănătos în drumul tău!

PS - Antibiotice în caz de răceală, cu bază virală, doar  rețetă sigură pentru creșterea rezistenței bacteriilor.
Cam așa și cu antibioticul ăsta - îl dăm de virusul înșelăciunii și crește rezistența la bacteria toleranței la ideea de infidelitate ca fenomen biologic natural.

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2125 : Sâmbătă, 04 Mai 2013, 09:24 »

Dacă e bolnav, să-l facem bine. Ca să-i putem ura, cu sinceritate: Mergi sănătos în drumul tău!
Mi se pare ca ar fi totusi o decizie pripita sa termini o relatie pentru o simpla ratacire de moment, ma refer la o infidelitate de o noapte, sa spunem!Barbatul s-a nascut vanator si ma intreb ce barbat nu insala trupeste macar odata in viata?Practic, infidelitatea asta are mai mute tepte!Cand problema se complica, derivand implicatii sentimentale masive cu o alta, atunci trebuie acordata mai multa atentie.Pentru aventuri accidentale nu merita sa-ti bati capul, atata timp cat acasa nu-si schimba comportamentul!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2126 : Sâmbătă, 04 Mai 2013, 10:40 »
... si ma intreb ce barbat nu insala trupeste macar odata in viata?
eu! :bow:

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2127 : Sâmbătă, 04 Mai 2013, 11:26 »
Cred ca nu ai citit bine totusi, sorry!Eu am scris 'o data-n viata' nu 'o data in Postul Patelui'! :angel:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2128 : Sâmbătă, 04 Mai 2013, 12:23 »

bravo, silviu, salvează renumele consexualilor tăi :)
Și, da Mihaela, eu cred că mai sunt și alții...

Pentru aventuri accidentale nu merita sa-ti bati capul, atata timp cat acasa nu-si schimba comportamentul!

Cu adică...accidental?! Doar nu dă mașina, trenul, cutremurul peste el?! Sau peste ea, ca să fiu echitabilă...

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2129 : Sâmbătă, 04 Mai 2013, 13:02 »

Cum adică...accidental?! Doar nu dă mașina, trenul, cutremurul peste el?! Sau peste ea, ca să fiu echitabilă...
Accident=te tai la deget cand gatesti, drama=sa faci cancer!  :)
Pentru mine, o relatie pasagera=1.2 nopti=accident.E doar o opinie personala!
Cand vrei sa termini o reatie 'pa motiv de o aventura', cred ca ar trebui sa chibzuiesti mai bine totusi!Mi se pare ca esti cam drastica in opinii!
p.s. tu chiar il crezi pe silviu?Am spus chiar ieri ca e un fel de spiridus, care cred ca de cele mai multe ori, glumeste asa..de amorul artei sau ca sa ne faca pe noi sa zambim!
Dar daca chiar asa e, ca el... 'niciodata in viata', io zic sa-i contacteze telefonic pe astia de la Acces direct, etc(sunt emisiuni garla de genul asta) si ajunge 'erou' in cel mai scurt timp!  oO