Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 468580 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

maria171

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #165 : Joi, 08 Aprilie 2010, 14:58 »
uite , nu m-am gandit ca modul de prezentare a subiectului poate fi in functie de varsta
se prea poate
important e ca avem curaj sa discutam de el

sile43

• Vizitator
« Răspuns #166 : Joi, 08 Aprilie 2010, 15:04 »
Merge aici?
*
Oh,Lolo s-ar iubi,lin,si cu ochii,
Cand nu-i pot scoate trupul cald din rochii.
Oh,Lolo s-ar iubi,bland,si-ntr-o nara.
Oh,Lolo s-ar iubi,crud,si-n ureche,
Spre a simti-n timpan cantarea veche.
Oh,Lolo s-ar iubi si intre ele,
Acele moi si albe dulci mamele.
Oh,Lolo s-ar iubi,roz si sub coate,
Lipindu-si brat,de antebrat,cat poate.
Oh,Lolo s-ar iubi-n clei si la ceafa,
Prinzandu-si parul tragic c-o agrafa.
Oh,Lolo s-ar iubi,pur si pe sira
Spinarii,mladiindu-se ca lira
Oh,Lolo s-ar iubi neincetat,
Si-n splina,si-n rinichi,si in ficat....
*
Emil Brumaru.

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #167 : Joi, 08 Aprilie 2010, 15:09 »
      La fel iti urez: bine ai venit!
 .... Si ce mi se pare interesant este faptul ca primul mesaj postat e pe topicul asta, pe care, probabil, l-ai considerat, pana una alta, cel mai demn de luat in seama! Asta spune ceva, sau e doar o coincidenta?!? ;D ??? :D

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #168 : Joi, 08 Aprilie 2010, 15:11 »
   Urarea era pentru mikyboy, cred ca s-a inteles deja!  ;D :D

maria171

• Vizitator
« Răspuns #169 : Joi, 08 Aprilie 2010, 15:18 »
Citat
e doar o coincidenta
coincidenta cu ce?

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #170 : Joi, 08 Aprilie 2010, 15:23 »
Citat
e doar o coincidenta
coincidenta cu ce?

Buna intrebare!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #171 : Joi, 08 Aprilie 2010, 15:35 »
Concluzia pe care am tras-o este ca nu ne deranjeaza subiectul in sine cat mediatizarea lui si mai ales modul cum este prezentat...

intr-o relatie bazata pe dragoste si sentimente ajungi sa faci doar dragoste fie ca este vorba de o partida de cateva ore in care exista super tandrete si momente romantice fie ca e vorba de cateva minute scurte dar intense... atata timp cat exista implicatii sentimentale atunci este dragoste. Daca o faci cu o partenera/partener pentru care exista doar atractie fizica si curiozitate dar nu exista sentimente indiferent cat de bine sau rau te-ai simtit este considerat din punctul meu de vedere sex. Toti am facut asta cel putin odata si nu trebuie sa ne ascundem... este asa cum spunea cineva... animalul din noi preia controlul cateodata...
In speranta ca nu v-am plictisit sau suparat astept replicile care sunt sigur ca vor aparea fara ezitare si deci ma pregatesc temeinic... :)

ai observat foarte bine @mikyboy, exact, modul este cel care deranjeaza.
nu ne-ai plictisit deloc, ai fost la obiect, pe tema topicului :)

bine ai venit printre noi, iti dorim succes si te poftim sa povestim :)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #172 : Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 01:34 »
Uite ca s-aveţi cu ce vă distra cînd reveniţi din tabară.
Măi dragele mele, măi! Voi citiţi Cosomopolitan? Nuuuu?! Mare greşeală! Ar trebui să v-apucaţi. V-aţi gîndit vreodată că o partidă de sex a eşuat fiindcă n-aţi ştiut ce să spuneţi şi cînd? E, Cosmopolitan vă învaţă! Have fun!  :D :D :D

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

Și o etajeră naturală pentru cele mai excentrice  ;D

maria171

• Vizitator
« Răspuns #173 : Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 09:04 »
era mai interesanta fara carti
 :D :D :D

Offline mikyboy

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #174 : Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 14:54 »
ce este interesant este ca etajera este numai din barbati deci iata inca ceva creata exclusiv pentru femei... si ca sa fiu ON-TOPIC stau si intreb oare sexualitatea ca subiect de discutie nu este de fapt un mod de a face femeile sa fie mai deschise in acest sens si cu ele insele dar si fata de noi barbatii? intreb asta pentru ca din experienta mea (nu foarte vasta dar detaliata) am observat ca fetele sau femeile fiecare cum prefera au mereu retineri in a obtine placerea cerand partenerului sa faca anumite lucruri sau sa adopte anumite pozitii... si asta pentru ca in gandul lor zic: "daca fac aia sau cer aia vor zice ca sunt usoara.... (c.....a)"... de asemenea daca barbatul este prea dezinvolt si plin de imaginatie il catalogeaza ca fiind prea afemeiat si deci nu e bine... fara sa se gandeasca de fapt sunt poate unii barbati care nu sunt egoisti si pentru care placerea partenerei este la fel de importanta ca si placerea lor...

maria171

• Vizitator
« Răspuns #175 : Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 15:11 »
eu cred ca asta tine si de educatia primita
crestem cu niste incorsetari pe care le adoptam pana la urma
pe vremea mea, daca mi se vedea breteaua de la sutien era jale, desi toata lumea stia ca am sutien
femeile de abia dupa 35 de ani incep sa lase prejudecatile si sa se bucure de corpul lor
parerea mea
referitor la etajera
daca erau femei in locul barbatilor, din cauza denivelatilor nu s-ar mai fi putut pune carti si nici pozele inramate nu ar mai fi avut cum sa stea

Offline mikyboy

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #176 : Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 15:37 »
coteaza si educatia dar mai mult conteaza materialul si gandirea personala... poti avea o educatie austera daca ai o minte libera si deschisa crede-am ca vei fii altfel in ciuda educatiei primite... mai ales ca in ziua de azi materiale din care sa te documentezi ceea ce nu pot spune despre perioada adolescentei mele...
cat despre faza cu breteaua de la sutien... am sa fac o mica gluma care sper sa nu supere nici o femeie de pe acest site. Gluma mi-a fost spusa cu mult timp in urma de o prietena pe vremea cand era studenta la arheologie...
"Stiti care este asemanarea dintre istorie si sutien..." raspunsul intr-un post ulterior ca sunt curios ce raspunsuri voi primii... in functie de asta voi vedea si cu ce femei am de a face aici pe acest topic... :D ;)

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
« Răspuns #177 : Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 16:01 »
coteaza si educatia dar mai mult conteaza materialul si gandirea personala... poti avea o educatie austera daca ai o minte libera si deschisa crede-am ca vei fii altfel in ciuda educatiei primite... mai ales ca in ziua de azi materiale din care sa te documentezi ceea ce nu pot spune despre perioada adolescentei mele...
cat despre faza cu breteaua de la sutien... am sa fac o mica gluma care sper sa nu supere nici o femeie de pe acest site. Gluma mi-a fost spusa cu mult timp in urma de o prietena pe vremea cand era studenta la arheologie...
"Stiti care este asemanarea dintre istorie si sutien..." raspunsul intr-un post ulterior ca sunt curios ce raspunsuri voi primii... in functie de asta voi vedea si cu ce femei am de a face aici pe acest topic... :D ;)

.... istoria ca si sutienul deformeaza realitatea sau o infrumuseteaza :P

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #178 : Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 17:18 »
Istoria nu ne lasă să vedem toate amănuntele. La fel şi sutienul  :P ;D

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #179 : Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 18:09 »
daca erau femei in locul barbatilor, din cauza denivelatilor nu s-ar mai fi putut pune carti si nici pozele inramate nu ar mai fi avut cum sa stea

Da, dar era mult mai frumoasă etajera ;)