Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 462225 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Lili Zamfirescu

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #1995 : Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:31 »
e musai sa fie asa performanta???!!  :-\...pai costa cat un logan! la ce-mi trebuie functie jet?  :surrender:

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1996 : Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:32 »
e musai sa fie asa performanta???!!  :-\...pai costa cat un logan! la ce-mi trebuie functie jet?  :surrender:

tocmai de aceea te legi?  ;D

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #1997 : Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:33 »
pai prea binele e dusmanul binelui...daca are si functie jet...mnealui po' sa stea acasa?

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1998 : Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:36 »
nu uita husa de teflon.  ;D

husa oricum se da jos :)

intr-adevar, recunosc si eu ce spunea tot pe-aici un confrate, ca pe unele femei este foarte greu sa le multumesti.   :) ai cerut niste sfaturi / reguli, ti le-am dat cu multa placere; nici n-ai apucat sa spui "merci" ca ai si inceput cu carcotelile. avea dreptate colegul respectiv.
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1999 : Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:36 »
pai prea binele e dusmanul binelui...daca are si functie jet...mnealui po' sa stea acasa?
nu, ca fierul e greu cu rezervorul plin.  ;D

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #2000 : Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:39 »
nu's ce zicea confratele, da' trebe sa ma informez maxim. poate inchiriez masa, si mai fac si-un ban neimpozabil..

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2001 : Luni, 24 Septembrie 2012, 16:18 »
extraordinar! de ce sase si nu cinci, sau patru?

si-acum ce trebuie sa faca acele milioane de persoane care au facut deja sex sub dus si n-au stiut aceste reguli?
uite-asa se poate naste o intreaga industrie in jurul acestei actiuni: ilustratii cu text mare, neaparat impermeabile, stative speciale pe care sa se puna ilustratiile respective, CD-uri  despre "sex sub dus pas cu pas", cursuri de simulare, cursuri practice... ;D

Sa se bucure ca, data asta, au reusit, ca prin gaurile dusului urechile acului, sa scape de manipularea colectiva si sa se bucure cu adevarat de ceea ce vor ei, nu de ceea ce le spun altii ca ar trebui sa se bucure...  oO

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2002 : Luni, 24 Septembrie 2012, 16:25 »
Sa se bucure ca, data asta, au reusit, ca prin gaurile dusului urechile acului, sa scape de manipularea colectiva si sa se bucure cu adevarat de ceea ce vor ei, nu de ceea ce le spun altii ca ar trebui sa se bucure...  oO

asta este si ideea! fratilor, e nebunie curata cu gramada asta de reguli pentru orice.
sau cine stie, si-o fi spart vreun fraier capul la dus fiindca nu a pus prosop pe jos sau chestiile alea speciale din plastic cu ventuze, si gata, imediat s-a gasit un destept sa intocmeasca un indreptar de cum sa faci sex la dus.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2003 : Luni, 24 Septembrie 2012, 18:05 »
E valabil pentru orice. Ne-am prea obisnuit sa ascultam pasiv si sa primim mura-n gura, in loc sa ne ascultam inima, corpul...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2004 : Luni, 24 Septembrie 2012, 23:48 »

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #2005 : Marți, 25 Septembrie 2012, 09:38 »
......poti avea orgasm si dupa ce-ai murit....deci da! in sfarsit, ceva care m-a redus la tacere... :-X..am de-a dreptul o stupefactie..

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2006 : Marți, 25 Septembrie 2012, 09:44 »
9 lucruri FASCINANTE despre orgasm

numai noua???
eu stiu mult mai multe dar nu pot sa le impartasesc cu voi acum.  exersez desenatul oitelor si mai de curand a unui pitic care rimeaza cu tinypic. ;)

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #2007 : Marți, 25 Septembrie 2012, 09:45 »
9 lucruri FASCINANTE despre orgasm

pct. 2 este fascinant!  :buck2: cu mentiunea ca nu oricine poate sa transforme fara forma ...  ;)
nihil sine deo

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #2008 : Marți, 25 Septembrie 2012, 09:47 »
numai noua???
eu stiu mult mai multe dar nu pot sa le impartasesc cu voi acum.  exersez desenatul oitelor si mai de curand a unui pitic care rimeaza cu tinypic. ;)
lasa asta...ma apuc de spiritism...n-auzi??? dupa ce-ai murit!!! sunt curioasa maxim: de cate ori, si ce moment? cand zice popa "si iarta-i greselile...".....??? am o dilema, pe cine sa invoc??

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2009 : Marți, 25 Septembrie 2012, 19:09 »
am o dilema, pe cine sa invoc??

Geniala intrebare!  ;D Se spune ca pasiunea e mai aproape de ura decat de iubirea universala...  :P