Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 462159 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2025 : Duminică, 30 Septembrie 2012, 10:44 »
Ora de dirigenție: „Azi, vorbim depre sex!”

Cum îi spui copilului tău de 12 ani cum vine treaba cu „barza”? E bine s-o afle de la tine sau de la școală? Ți-e rușine? Cât de pudibonzi și inconștienți au fost părinți noștri?

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
"Stay hungry, stay foolish"

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #2027 : Vineri, 12 Octombrie 2012, 14:07 »
Ora de dirigenție: „Azi, vorbim depre sex!”

Cum îi spui copilului tău de 12 ani cum vine treaba cu „barza”? E bine s-o afle de la tine sau de la școală? Ți-e rușine? Cât de pudibonzi și inconștienți au fost părinți noștri?

daca nu esti sigur ca vei putea ascunde copilului deosebirea intre sexe pana la 16 ani, spunei-o inainte de 10. - j. j. rousseau
nihil sine deo

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #2028 : Vineri, 12 Octombrie 2012, 14:09 »
nihil sine deo

Offline neo

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 60
« Răspuns #2029 : Marți, 30 Octombrie 2012, 15:59 »
Doi soti se cearta deoarece el o inseala pe ea. Sotia ii spune suparata ca pleaca si isi va insela sotul cu primul barbat intilnit. Pe drum gaseste un betiv pe care il duce acasa. Ajunsi acasa ea il intreaba pe betiv: Ce ai vrea sa faci? El: Sa beau! Ea: Du-te la frigider! Cind se intoarce de la frigider ea in capot il intreaba: Ce ai vrea sa faci? El: Sa beau! Ea: Du-te la frigider! La intoarcere ea e in bikini si il intreba: Ce ai vrea sa faci?? El: Sa beau! Ea(enervata): Du-te la frigider! El, la intoarcere o gaseste goala. Ea: Ce ai vrea sa faci dragul meu? El: Treci... capra! Ea, fericita ca in sfirsit isi va insela sotul, se aseaza capra. El, urcindu-se cu greu pe ea, ii spune: Du-ma la frigider!!!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2030 : Miercuri, 31 Octombrie 2012, 10:15 »
8 alimente care iti sporesc cheful de sex pe care, probabil, nu le mananci
Alimentatia capata un interes din ce in ce mai mare, mai ales ca ea influenteaza fiecare aspect al vietii, inclusiv cheful de sex. O alimentatie corecta te poate ajuta sa fii in forma, sa dormi bine, sa iti mearga mintea si sa ai chef de sex. Iata o lista de alimente care te pot ajuta sa-ti mentii cheful de sex la cote ridicate si pe care, cel mai probabil, nu le mananci.

Offline neo

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 60
« Răspuns #2031 : Joi, 01 Noiembrie 2012, 16:17 »
Sa nu ma lasi sa plec...niciodata!Nici macar atunci cand iti cer eu sa o faci. Cand ma indepartez de tine strange-ma in brate si lipeste-mi urechea de pieptul tau. Cand refuz sa ma mai uit in ochii tai lasa-ma sa-ti ascult inima,caci ea imi...va vorbi mai bine decat ochii. Cand par sa uit de iubire si ma ascund in carapacea mea dorind sa scap de rani invizibile celorlalti adu-mi aminte cat de mult contezi. Cand mai vreau sa fug prinde-ma de mana si vorbeste-mi despre ploi ca sa imi amintesc ca furtuna dinauntrul meu poate fi alungata doar de soarele sufletului tau! Si o sa ma intorc!,,,

Offline Nicoleta Bucuresti

• Full Member
  • Mesaje postate: 127
« Răspuns #2032 : Miercuri, 14 Noiembrie 2012, 13:20 »
Ce e dragostea ?

Palmele ti-au transpirat, inima-ti bate puternic si rasuflarea ti s-a oprit in piept? NU e dragoste, e placere...
Nu poti sa-ti desprinzi ochii si mainile de pe cel drag? NU e dragoste, e pofta...
O doresti pentru ca stii ca e acolo? NU e dragoste, e singuratate...
Esti acolo, pentru ca partenerul acolo isi doreste sa fii? NU e dragoste, e loialitate...
Ii asculti confesiunile, deoarece nu vrei sa-l ranesti? NU e dragoste, e mila...
Esti acolo pentru ca te saruta si te tine de mana? NU e dragoste, e neincredere...
Esti impreuna cu ea doar pentru ca privirea ei te face sa tresari un pic? NU e dragoste, e ingamfare...
Ii ierti greselile pentru ca tii la ea? NU e dragoste, e prietenie...
Ii spui ca ea este singura persoana la care te gandesti toata ziua? NU e dragoste, e minciuna...
Esti dispus sa-ti dai lucrurile tale preferate pentru ca ea sa se simta bine? NU e dragoste, e caritate...

Inima ta e plina de durere atunci cand ea este trista? Atunci e dragoste!
Ii accepti greselile pentru ca ele fac parte din felul ei de a fi? Atunci e dragoste!
Plangi pentru durerea ei chiar daca ea este puternica? Atunci e dragoste!
Ochii ei iti vad adevarata inima si iti atinge sufletul atat de adanc ca te doare? Atunci e dragoste!
Ii vei da inima ta, viata ta, moartea ta? Atunci e dragoste.

Offline Nicoleta Bucuresti

• Full Member
  • Mesaje postate: 127
« Răspuns #2033 : Joi, 15 Noiembrie 2012, 16:25 »
Limbajul femeilor

Da = Nu
Nu = Da
Poate = Nu
Imi pare rau = Iti va parea rau
Avem nevoie = Vreau
Este decizia ta = Vei plati pentru asta mai tarziu
Trebuie sa vorbim = Trebuie sa ma plang
Sigur, cum zici tu = Nu vreau
Nu sunt suparata = Bineinteles ca sunt suparata, idiotule!
Esti foarte atent in seara aceasta = Nu te gandesti decat la sex?
Ma iubesti? = Iti voi cere ceva scump
Cat de mult ma iubesti? = Am facut ceva ce sigur nu-ti va placea.
Trebuie sa inveti sa comunici = Fi doar de acord cu mine.
Nimic = Totul
Totul = Sindromul premenstrual isi face de cap
Chiar nimic = Doar ca esti un prost

Limbajul barbatilor

Mi-e foame = Mi-e foame
Sunt obosit = Sunt obosit
Vrei sa mergem la un film? = Intr-un final voi vrea sa fac sex cu tine
Pot sa te invit in oras? = Intr-un final voi vrea sa fac sex cu tine
Pot sa te sun? = Intr-un final voi vrea sa fac sex cu tine
Imi acorzi acest dans? - Intr-un final voi vrea sa fac sex cu tine
Frumoasa rochie! = Frumos decolteu!
Ce s-a intamplat? = Nu inteleg de ce faci atata caz
Ce s-a intamplat?= Sa inteleg ca nu ma facem sex in seara asta?
Ma plictisesc = Vrei sa facem sex?
Te iubesc = Hai sa facem sex acum
Si eu te iubesc = Bine, am spus-o… ar fi bine sa facem sex acum!
Hai sa vorbim = Incerc sa te impresionez aratandu-ti ca sunt o persoana sensibila si poate apoi vei vrea sa faci sex cu mine.
Te casatoresti cu mine? = Vreau sa fie ilegal sa faci sex cu alti barbati

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2034 : Vineri, 16 Noiembrie 2012, 13:42 »

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2035 : Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012, 10:25 »
Israela dezvaluie secrete din dormitor: “Ne sarutam dimineata, dormim imbratisati si facem sex cand vrem”
Nimeni nu le-ar fi dat sanse din cauza diferentei de varsta de mai bine de 20 de ani, dar Israela si Liviu sunt suflete-pereche. Se iubesc mai ceva ca-n prima zi, se comporta ca doi adolescenti ce au fluturi in stomac si nu rezista despartiti prea mult.

Offline Karola

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #2036 : Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012, 12:07 »
Daca este si adevarat.....,cinste lor!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2037 : Duminică, 18 Noiembrie 2012, 10:30 »
Marilyn Monroe, GOALĂ în Playboy. Tributul revistei la 50 de ani de la moartea sex simbolului

În august s-au împlinit 50 de ani de la moartea lui Marilyn Monroe, dar imaginea de sex simbol a actriţei este la fel de puternică. Revista Playboy îi oferă un tribut, în luna decembrie, ea apărând atât pe coperta revistei, cât şi într-o serie de fotografii.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2038 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 11:09 »
Educaţia sexuală din şcolile româneşti, SUBIECT TABU pentru profesori. „În provincie, unii directori pun pe fugă și ONG-urile”

Dacă în Vest, lecţiile despre sexualitate se ţin de la cinci ani, elevii români continuă să înveţe despre sex de la...televizor. În şcoli, în cel mai bun caz, dirigintele este cel care face pe consilierul, fără prea mult succes. Inclusiv ONG-urile întâmpină rezistență în școli, iar Ministerul Educației nu vede o prioritate în includerea acestor cursuri speciale în programa obligatorie.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2039 : Joi, 22 Noiembrie 2012, 11:28 »
Cum oscilează apetitul sexual pe parcursul zilei
Dorinţa sexuală creşte şi se diminuează după un bioritm propriu. Există diferenţe destul de mari între bioritmul sexual al unei femei şi cel al unui bărbat, dar aceasta nu înseamnă că cei doi nu se pot sincroniza. :thumbup: