cat despre neglijenta, am auzit de mai multi barbati care aratau dezagreabil (ca sa nu spun mai urat) dar care aveau tupeul sa reproseze nevestelor (si mame in acelasi timp) ca nu mai au formele de altadata, decat de neveste care sa faca acelasi lucru cu sotii lor.
Femeile sunt dispuse sa treaca cu vederea foarte multe...
Subscriu la Plesu!

In rest, am o obiectie: cand ai "mosteniri" din partea unor parinti de dimensiuni 1.90 si peste 100 de kg, hiperlipidemie familiala si/sau probleme hormonale colaterale, te simti atat de fericit ca poti arata cat de cat normal si ca inca ti se mai potrivesc unele marimi la hainele din magazine, ca pur si simplu nu mai conteaza... burtica.

Frumusetea e o chestiune de atitudine. Daca o "tratezi" astfel in ce te priveste, oamenii iti vor raspunde "in oglinda" in consecinta. Micile defecte devin chiar un fel de barometru... al iubirii adevarate (aici subscriu Micaela).

Inca ceva: barbatii nici macar nu prea stiu ce-i aia epilat, pensat, vopsit, impachetari, solar, regim, tocuri, strasuri, corsete, tampoane... Pe aceia de care zici tu, i-as sfatui sa incerce sa fie travesti, macar pentru o luna.