Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 462363 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

NICOLAE

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #1875 : Duminică, 11 Martie 2012, 16:03 »
''No, nici barbatii nu-si pierd cheful... Ci altceva...  ::)''

Cica nu exista barbati impotenti ci numai femei care nu i provoaca indeajuns. ;D :D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1876 : Duminică, 11 Martie 2012, 16:09 »
Ca sa nu ajungem pe "Razboiul sexelor", eu as formula altfel: nu exista oameni impotenti (decat fiziologic sau patologic), ci doar lipsa de dorinta (din varii motive).

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1877 : Miercuri, 14 Martie 2012, 11:25 »
INCOGNITO EVZ. Cupluri care caută parteneri pentru sex în grup la mica publicitate. Conversaţii SPUMOASE

2+1.  Dragostea în doi e desuetă. Noua nebunie a perechilor moderne este să-l caute pe "al treilea" în anunţurile de la ziar sau pe net. Scopul e revigorarea vieţii sexuale sau a bugetului, după caz.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1878 : Luni, 26 Martie 2012, 18:57 »
Comentariile sunt mai socante decat articolul.  :-\

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1879 : Miercuri, 28 Martie 2012, 19:48 »
SUCCES GARANTAT. Trei trucuri prin care o convingi mai uşor să facă sex

Cel mai frecvent se întâmplă ca bărbatul să fie cel din cuplu care îşi doreşte mai des să se bucure de plăcerile sexului. Femeile simt repulsie faţă de actul sexual atunci sunt presate de partener, aşa că specialiştii au identificat cele mai bune metode de a le face să se simtă confortabil.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1880 : Miercuri, 28 Martie 2012, 20:21 »
Silviu, pentru soti nu exista niciun link?  :hammer:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1881 : Vineri, 30 Martie 2012, 22:17 »
5 idei sexi care se pot termina rău

Vrei să-ţi condimentezi viata sexuală? Ar trebui sa devii mai aventuroasă şi chiar dacă te gândeşti la trimiterea unei fotografii sexy, la o partidă de sex în trei sau la o partidă într-un loc public trebuie să iei în considerare riscurile implicate.

Sex la duş. În timp ce multe idei ar trebui reconsiderate pentru că pot apărea o serie de probleme de reputaţie sau îţi pot da emoţii, prima problemă cu sexul este siguranţa. Dacă eşti suficient de flexibil pentru spaţiul respectiv şi eşti atent să nu aluneci şi să te loveşti, ar putea fi o idee pe care să o iei în considerare.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1882 : Sâmbătă, 31 Martie 2012, 18:50 »
Articolul ca articolul, da' comentariile...  :o

Hristos întreabă cu durere:

- Cum puteti voi, oamenii, să trăiti numai cu interesele voastre imperialiste, materialiste, adică numai cu pofta animalică pentru hrană trupească? Eu am vrut să vă fac dumnezei si fii ai lui Dumnezeu, iar voi fugiti si urmăriti să vă faceti deopotrivă cu animalele de sub jug.

La aceasta, Europa răspunde:

- Esti depăsit. În locul Evangheliei Tale, noi am descoperit zoologia si biologia. Acum cunoastem că nu suntem urmasii Tăi si ai Tatălui Tău ceresc, ci ai urangutanului si gorilei, ai maimutei. Noi acum ne desăvârsim ca să ajungem dumnezei, fiindcă nu recunoastem alti dumnezei afară de noi însine.

Va sa zica de-aici mi se trag mie toate...  oO  |o  ;D

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #1883 : Sâmbătă, 31 Martie 2012, 21:59 »
comentariul asta mi-a placut:

"de draku fratzilor, vrem sa auzim si noi o poveste adevarata, cu badea ghio si maria (si poate vaca)

deci nu scene alunecoase de threesome la dus.. ci cu scene de sura, cu mult frecus :) "

silviu

• Vizitator

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #1885 : Marți, 03 Aprilie 2012, 16:27 »
7 sfaturi pentru a avea parte de super partide de sex la orice vârstă

Aia cu sosetele calde m-a dat pe spate, o sa incerc si eu.........oare merge sa le incalzesc la microunde? Ca nu vreau sa stau o ora langa cuptor  ;D
Pe cea cu spalatul vaselor nu o incerc pentru ca mi-e frica sa nu o ia chiuveta dupa mine prin bucatarie  :D
Cat priveste cel de-al doilea pahar de vin nu e problema........sar direct la al treilea  oO

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1886 : Joi, 05 Aprilie 2012, 13:32 »
Top 7 fantezii sexuale ale femeilor

Dintotdeauna barbatii au fost curiosi sa afle ce le trece femeilor prin cap, mai ales cand este vorba despre fantezii sexuale. Chiar daca unii cred ca femeile nu prea au fantezii sexuale, lucrurile stau exact pe dos. Femeile sunt chiar experte pentru ca nu-si limiteaza imaginatia. Iata un top 7 fantezii sexuale pe care le au femeile, prezentate de sfatulparintilor.ro.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1887 : Joi, 05 Aprilie 2012, 13:36 »
Viaţă sexuală: 7 lucruri pe care le poţi face după o partidă de amor

Viaţa sexuală nu se rezumă doar la partidele de amor, ci şi la ce se întâmplă atât înainte cât şi după acestea. Ştim cu toţii cât de important este preludiul, foarte puţini însă acordă atenţie perioadei de după, care poate face diferenţa în viaţa sexuală.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1888 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 13:47 »
Care crezi că e vârsta la care femeile au cea mai mare satisfacţie sexuală?

Cine spune că viaţa începe la 40 de ani chiar are dreptate şi asta o confirmă un studiu britanic ce a arătat că femeile ajunse la această vârstă au partea de cea mai mare plăcere sexuală.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1889 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 11:33 »
Top 12 alimente care îţi sporesc pofta de sex

Daca aveti probleme cu libidoul nu trebuie neaparat sa apelati la medicamente. Tot ce trebuie sa faceti este sa va umpleti frigiderul cu cateva alimente menite sa va sporeasca pofta de sex.