Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 462402 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #1860 : Miercuri, 07 Martie 2012, 19:20 »
Eu consider ca este vorba de superficialitate, de egoism. O femeie care-si iubeste sotul cu adevarat, nu poate fi impiedicata sa-l doreasca, din cauza a cateva kg. in plus. Sigur, poate interveni o oarecare grija in legatura cu starea lui de sanatate. Sotul trebuie privit mai mult decat un amant ce trebuie sa arate bine(sau sa aibe bani multi). Frumusetea interioara a partenerului este cea care estompeza pana la disparitie neajunsurile fizice. Nu pledez pentru neglijenta celuilalt, lipsa de respect fata de propria-i persoana sau fata de cei din jur, doar spun ca aspectul fizic nu ar trebui sa predomine intr-o relatie de cuplu unde sentimentele exista cu adevarat. Dar cine mai are azi nevoie de profunzime... :-\
pana la un punct sunt de acord...frumusetea interioara este cea care conteaza, e adevarat, dar daca el ajunge la cateva zeci de kg in plus da dovada de lipsa de respect fata de propria persoana, ori cine nu se respecta pe sine, nu-i respecta nici pe cei din jur....cat despre neglijenta, am auzit de mai multi barbati care aratau dezagreabil (ca sa nu spun mai urat) dar care aveau tupeul sa reproseze nevestelor (si mame in acelasi timp) ca nu mai au formele de altadata, decat de neveste care sa faca acelasi lucru cu sotii lor.
Femeile sunt dispuse sa treaca cu vederea foarte multe...
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1861 : Miercuri, 07 Martie 2012, 19:25 »
Dar cine mai are azi nevoie de profunzime... :-\
cine da dovada de profunzime e un om care e orientat spre propria persoana...ori un om care e orientat spre sine nu va fi neglijent cu alimentatia, si, implicit cu sanatatea sa. Cine da dovada de neglijenta fata de propria persoana ii va neglija si pe cei din jur. Nu poti darui celorlalti ceea ce iti lipseste....e parerea mea  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1862 : Miercuri, 07 Martie 2012, 19:29 »
io sunt profund :)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1863 : Miercuri, 07 Martie 2012, 19:31 »
am constatat  ;D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1864 : Miercuri, 07 Martie 2012, 19:35 »
nu e vorba despre asta, ci despre faptul ca atunci cand iubesti cu adevarat pe cineva, iti sunt dragi si aspectele mai putin fericite ale fizicului sau, cum ar fi o burtica.  :)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1865 : Miercuri, 07 Martie 2012, 19:40 »
ei, o burtica acolo, mai treaca de la noi.....eu ma refeream la burta lui Silviu  :D

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1866 : Miercuri, 07 Martie 2012, 19:43 »
strivita sub o dragoste cu burta.
no, ca se interpreteaza ce am postat mai sus, nu stiu de ce nu pot modifica mesajul....la burta asta ma refeream, din postarea lui Silviu  :-[

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #1867 : Miercuri, 07 Martie 2012, 20:02 »
Daca omul meu este bun, iubitor, tandru,sensibil si altele asemenea, eu il iubesc cu tot cu burta, burtica, burticica lui. Un exemplu - Andrei Plesu - un barbat inteligent, spiritual, cultivat, discret si multe altele care sterg orice urma de burta.  :kissing:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1868 : Miercuri, 07 Martie 2012, 20:03 »
ei, o burtica acolo, mai treaca de la noi.....eu ma refeream la burta lui Silviu  :D
nu prea are. se vaita degeaba.  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1869 : Miercuri, 07 Martie 2012, 20:05 »
Daca omul meu este bun, iubitor, tandru,sensibil si altele asemenea, eu il iubesc cu tot cu burta, burtica, burticica lui. Un exemplu - Andrei Plesu - un barbat inteligent, spiritual, cultivat, discret si multe altele care sterg orice urma de burta.  :kissing:
absolut...daca e si bun si inteligent si simpatic si iubitor si-l mai si iubesti si tu...butica lui e cea mai minunata din lume  ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1870 : Miercuri, 07 Martie 2012, 20:07 »
nu prea are. se vaita degeaba.  :)
m-am corectat intr-un mesaj mai sus... ::)
absolut...daca e si bun si inteligent si simpatic si iubitor si-l mai si iubesti si tu...butica lui e cea mai minunata din lume  ;D
ei, acum asta e........ de gustibus non est disputandum  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1871 : Miercuri, 07 Martie 2012, 21:45 »
ei, o burtica acolo, mai treaca de la noi.....

o burtica asa, ca a omului gogoasa?

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1872 : Miercuri, 07 Martie 2012, 22:11 »
of, ce mai speculezi.....

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #1873 : Miercuri, 07 Martie 2012, 23:51 »
Eu am burtica. Si o pot dovedi  ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1874 : Joi, 08 Martie 2012, 00:09 »
cat despre neglijenta, am auzit de mai multi barbati care aratau dezagreabil (ca sa nu spun mai urat) dar care aveau tupeul sa reproseze nevestelor (si mame in acelasi timp) ca nu mai au formele de altadata, decat de neveste care sa faca acelasi lucru cu sotii lor.

Subscriu la Plesu!  :)

In rest, am o obiectie: cand ai "mosteniri" din partea unor parinti de dimensiuni 1.90 si peste 100 de kg, hiperlipidemie familiala si/sau probleme hormonale colaterale, te simti atat de fericit ca poti arata cat de cat normal si ca inca ti se mai potrivesc unele marimi la hainele din magazine, ca pur si simplu nu mai conteaza... burtica. ;D
Frumusetea e o chestiune de atitudine. Daca o "tratezi" astfel in ce te priveste, oamenii iti vor raspunde "in oglinda" in consecinta. Micile defecte devin chiar un fel de barometru... al iubirii adevarate (aici subscriu Micaela).  ;)
Inca ceva: barbatii nici macar nu prea stiu ce-i aia epilat, pensat, vopsit, impachetari, solar, regim, tocuri, strasuri, corsete, tampoane... Pe aceia de care zici tu, i-as sfatui sa incerce sa fie travesti, macar pentru o luna.  >:D