Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 462419 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #1845 : Vineri, 02 Martie 2012, 10:29 »
Beneficiile, dar şi riscurile SEXUALE pe care le presupune venirea PRIMĂVERII

Primăvara scoatem la iveală latura noastră animalică

Procesul de împerechere constă în orice, de la flirt la sex. Primăvara suntem înconjuraţi practic de feromoni şi de polen. Tentaţia sexuală pluteşte în aer. Este posibil să nu fi evoluat încă dincolo de dorinţa instinctivă de reproducere.

Offline bi_anca

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
  • visele se pot implini...
« Răspuns #1846 : Vineri, 02 Martie 2012, 16:41 »
Iti multumesc Silviu ca m-ai elucidat.

Acum imi pot intelege mai bine comportamentul din weekendul de la Bran, deci de vina este primavara si faptul ca temperatura este in crestere.

Noroc am avut ca baietii au fost cu capul pe umeri, si au avut grija ca sufletul meu sa nu aiba de suferit in urma unei decizii pripite :)

Tentatia sexuala pluteste in aer, dar totusi avem puterea sa ne infranam instinctul animalic. Altfel cu ce ne-am diferentia?

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1847 : Vineri, 02 Martie 2012, 21:57 »
Ba este chiar foarte probabil ca la capitolul reproducere sa fim inca "reptilieni"... La cat de tabu a fost si este acest capitol pentru stiinta, cred ca am evoluat de o mie de ori mai mult la matematica... si psihoterapie.  :coolsmiley:

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #1848 : Vineri, 02 Martie 2012, 22:14 »
tabu a devenit mai "recent" din cauza religiei, in lumea antica statea altfel treaba

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1849 : Vineri, 02 Martie 2012, 22:39 »
Depinde la care lume antica te referi... Doar in unele traditiile orientale nu a fost tabu si nici acolo in toate. Si nu ma refer aici strict la tehnici, ci la toata pleiada de prejudecati care deriva... de la Adam si Eva pana la Biblie si asa mai departe.

varsator38

• Vizitator

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1852 : Miercuri, 07 Martie 2012, 01:24 »
Cata violenta verbala...  :-\

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #1853 : Miercuri, 07 Martie 2012, 09:21 »
ha, ha, ha, ha  ;D ... am incercat sa citesc aku la cafea .... iaca raspunsul de ce suntem "single"... putinii domni ratacesc pe aici  ::) sa vina ei cu comentarii .... hm, si cand te gandesti ce target au unele femei si ce "simpli" sunt ei ... |o ... bine, nu imi e rusine nici de unele femei ... probabil e sacul si peticul ....

Caroline, nu stiu daca e vorba de violenta verbala ... cred ca e mult mai adanc procesul ... unii din ei sigur in viata de zi cu zi nu ar vorbi asa ... e vorba de ceea ce e omul cu adevarat inside .... masca cu care el stie ca da bine si e acceptata ( valabil pt ambele sexe) si apoi ceea ce este cu adevarat si ceea ce arata la un moment dat in intimitate. Probabail asa se explica si propozitaia " dupa, s-a schimbat total, nu-l/ nu o mai recunosc" !  :knuppel2:

cateodata e mai bine sa nu stii....hai mai Silviule ... vino si tu cu ceva mai vesel  :thumbup:
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #1854 : Miercuri, 07 Martie 2012, 15:28 »
Eu consider ca este vorba de superficialitate, de egoism. O femeie care-si iubeste sotul cu adevarat, nu poate fi impiedicata sa-l doreasca, din cauza a cateva kg. in plus. Sigur, poate interveni o oarecare grija in legatura cu starea lui de sanatate. Sotul trebuie privit mai mult decat un amant ce trebuie sa arate bine(sau sa aibe bani multi). Frumusetea interioara a partenerului este cea care estompeza pana la disparitie neajunsurile fizice. Nu pledez pentru neglijenta celuilalt, lipsa de respect fata de propria-i persoana sau fata de cei din jur, doar spun ca aspectul fizic nu ar trebui sa predomine intr-o relatie de cuplu unde sentimentele exista cu adevarat. Dar cine mai are azi nevoie de profunzime... :-\

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1855 : Miercuri, 07 Martie 2012, 15:39 »
hai mai Silviule ... vino si tu cu ceva mai vesel  :thumbup:
nu conteaza frumusetea exterioara.
Citat din: pocama
O femeie care-si iubeste sotul cu adevarat, nu poate fi impiedicata sa-l doreasca, din cauza a cateva kg. in plus.
poate nu mai reuseste sa-l cuprinda cu bratele. ori ii e teama ca va fi strivita :-\

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #1856 : Miercuri, 07 Martie 2012, 16:15 »
Strivita...da' strivita de dragoste, nu de tramvai... ;)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1857 : Miercuri, 07 Martie 2012, 18:02 »
strivita sub o dragoste cu burta.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1858 : Miercuri, 07 Martie 2012, 18:09 »
bleah! la sala cu dragostea burtoasa  :box:
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1859 : Miercuri, 07 Martie 2012, 18:58 »
Eu consider ca este vorba de superficialitate, de egoism. O femeie care-si iubeste sotul cu adevarat, nu poate fi impiedicata sa-l doreasca, din cauza a cateva kg. in plus. Sigur, poate interveni o oarecare grija in legatura cu starea lui de sanatate. Sotul trebuie privit mai mult decat un amant ce trebuie sa arate bine(sau sa aibe bani multi). Frumusetea interioara a partenerului este cea care estompeza pana la disparitie neajunsurile fizice. Nu pledez pentru neglijenta celuilalt, lipsa de respect fata de propria-i persoana sau fata de cei din jur, doar spun ca aspectul fizic nu ar trebui sa predomine intr-o relatie de cuplu unde sentimentele exista cu adevarat. Dar cine mai are azi nevoie de profunzime... :-\
subscriu