Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 468629 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #1155 : Joi, 19 Mai 2011, 07:17 »

daca ar fi sa alegeti doar sex sau doar dragoste ce ati alege? fara de care nu ati putea trai ?

desigur, dragostea!
sunt persoane care chiar daca satisfac dpdv sexual nu-si pot manifesta sentimentele
daca nu esti un om cu capacitate de perceptie ... ori gonflabil(a) ori astfel de persoane ... sunt acelasi lucru
nihil sine deo

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1156 : Joi, 19 Mai 2011, 09:28 »
daca ar fi sa alegeti doar sex sau doar dragoste ce ati alege? fara de care nu ati putea trai ?

tu ce ai alege ?  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1157 : Joi, 19 Mai 2011, 09:33 »
am gasit partenera ideeala :))
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/va-vine-sa-credeti-ca-e-gonflabila-217475.html
uhu!... asta era suedeza din mesajul care mi-a fost sters anul trecut ;D faina fata! are parola si username, o poti parfuma cu ce vrei tu, geme de placere in 7 limbi straine :D pacat ca traieste doar 2 ani :'(
si daca nu faci fata, mai jos, pe aceeasi pagina, ai o reclama interesanta:
Erectie Beton in 15 min
Natural din plante. Efectul tine 3-4zile Recuperari rapide. Partide multiple.

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #1158 : Joi, 19 Mai 2011, 09:39 »
moarte(a) sufletului ... sigura!
nihil sine deo

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1159 : Joi, 19 Mai 2011, 10:42 »
E greu ... orice ai alege , lipsa celeilalte optiuni inseamna o viata care nu merita traita...ma sinucid si poate nu mai am parte de alegeri din astea in alta viata.

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #1160 : Joi, 19 Mai 2011, 10:47 »
invata sa lupti!
cealalta viata inseamna suma altor vieti anterioare ...
nihil sine deo

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1161 : Joi, 19 Mai 2011, 10:51 »
invata sa lupti!
cealalta viata inseamna suma altor vieti anterioare ...
sa lupti fara dragoste sau fara sex ? oricare din variante este inacceptabila ...

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #1162 : Joi, 19 Mai 2011, 16:11 »
iubesteti blonda gonflabila si in viata viitoare o vei avea bruneta :D
nihil sine deo

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #1163 : Joi, 19 Mai 2011, 17:59 »
cu siguranta, dragostea. Nu cred ca pe batraneii pe care ii vedem mergand pe strada tinandu-se de mana, ii tine impreuna sexul. Si nu cred ca relatia durabila pe care au construit-o a avut ca fundatie sexul.Nu as da sentimentul pe care il simteam odata  :'( , atunci cand ma cuibaream in bratele iubitului meu, pe o simpla partida de sex (inteleg ca nu e vorba de implicare emotionala sau afectiva aici)..ci sex pur si simplu ???

"Sa ma sarute cu sarutarile gurii lui!Caci toate desmierdarile lui sunt mai bune decat vinul." (Vechiul testament "Cantarea Cantarilor")

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1164 : Joi, 19 Mai 2011, 19:33 »
cu siguranta, dragostea. Nu cred ca pe batraneii pe care ii vedem mergand pe strada tinandu-se de mana, ii tine impreuna sexul. Si nu cred ca relatia durabila pe care au construit-o a avut ca fundatie sexul.Nu as da sentimentul pe care il simteam odata  :'( , atunci cand ma cuibaream in bratele iubitului meu, pe o simpla partida de sex (inteleg ca nu e vorba de implicare emotionala sau afectiva aici)..ci sex pur si simplu ???

"Sa ma sarute cu sarutarile gurii lui!Caci toate desmierdarile lui sunt mai bune decat vinul." (Vechiul testament "Cantarea Cantarilor")
aici m-ai nimerit rau de tot... ai spus cam tot si nu pot decat sa te felicit pentru ca ai cunoscut momente unice.

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #1165 : Joi, 19 Mai 2011, 20:00 »
aici m-ai nimerit rau de tot... ai spus cam tot si nu pot decat sa te felicit pentru ca ai cunoscut momente unice.

numai cine a cunoscut astfel de momente unice, cred ca poate intelege despre ce vorbesc....daca nu, probabil isi vor imagina ca sunt frigida :D...nu sunt :o :o :o

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1166 : Joi, 19 Mai 2011, 20:17 »

tu ce ai alege ?  :)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1167 : Joi, 19 Mai 2011, 20:21 »
fara doar si poate...iubire

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1168 : Joi, 19 Mai 2011, 20:22 »