Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 468681 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Saturnianul

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #1035 : Miercuri, 04 Mai 2011, 15:49 »
Avantaje ale poziţiei 69

• Atunci când practică poziţia 69 bărbatul are acces direct la zonele erogene ale partenerei, putând alege să îi stimuleze acesteia fundul, clitorisul sau sânii;

Daca nu cumva domnisoara are anatomia modificata, fiind cu mutra si mainile la fundul si clitorisul ei, nu prea vad cum as putea sa-i excit sanii  ??? :D Ma gandeam si la un sarut frantuzesc in acelasi timp...  ;D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1036 : Miercuri, 04 Mai 2011, 15:56 »
ezista un "sau" pe acolo  ;D
Been there, done that !
cu concentrarea stau mai prost , dar merge...

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #1037 : Joi, 05 Mai 2011, 17:09 »

“Personal, nu stiu nimic despre sex, deoarece am fost maritata tot timpul.” Zsa Zsa Gabor

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1039 : Joi, 05 Mai 2011, 22:14 »
Ce îşi doresc oamenii cu adevărat în materie de sex, în funcţie de căutările lor pe internet

vino la intrunirile SC sa vezi ce tzatze are steliana... nu mai ai nevoie sa vezi nimic pe net...

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1040 : Vineri, 06 Mai 2011, 09:24 »
scuzele mele Steli...dar nu m-am putut abtine sa nu comentez, deh...barbat sunt si eu...va rog , stergeti postarea cei care aveti drept de moderator..aseara wisky-ul si-a facut un efect ciudat , sau o fi fost de la atmosfera intima si provocatoare a localului ales ...

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1041 : Vineri, 06 Mai 2011, 10:17 »
● Creierul bărbaţilor heterosexuali nu diferă de cel al bărbaţilor homosexuali. Ambele categorii sunt atrase de zone ale corpului precum pieptul, fundul şi picioarele.

:-\

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #1042 : Vineri, 06 Mai 2011, 10:29 »
scuzele mele Steli...dar nu m-am putut abtine sa nu comentez, deh...barbat sunt si eu...va rog , stergeti postarea cei care aveti drept de moderator..aseara wisky-ul si-a facut un efect ciudat , sau o fi fost de la atmosfera intima si provocatoare a localului ales ...

pentru cei care ma cunosc - majoritatea - ... nimic nou
sau poate ... de la "rose esesentielle" care tie iti mirosea a fan cosit ...
nihil sine deo

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1043 : Vineri, 06 Mai 2011, 10:46 »
Dragilor, iar am pierdut scene importante...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1044 : Vineri, 06 Mai 2011, 10:46 »

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1045 : Vineri, 06 Mai 2011, 10:48 »
sa stii ca nu m-am gandit ca parfumul a fost de vina, desi se poate sa ai dreptate... aromele imi tulbura neuronul, stiam asta, dar nu pana intr-acolo incat sa stau cu ochii in decolteul tau , si sa mai si comentez pe forum . comportament infantil de pustan... asta este, nu pot sterge acum , si e bine sa se stie pentru cei care nu o cunosc pe Steliana, ca nu este recomandat sa stea langa ea la o petrecere daca vor sa para Humprey Boggart. in afara de bustul mai mult decat generos, tot ansamblul Steli este un vulcan de voie buna , iar cei din preajma nu au nici o sansa sa pozeze in melancolici sau trist-misterios-enigmatic-sentimental... vrei, nu vrei , langa Steliana razi cu gura pana la urechi , si devii copil din nou.
complimente sincere Steli draga

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1046 : Vineri, 06 Mai 2011, 10:50 »
Replici care distrug pofta de sex

Nici sa nu te gandesti sa-mi rupi hainele! Te crezi in  filme? Chiar daca te deranjeaza gestul, atrage-i atentia mult mai subtil, utilizand un ton potrivit. Atata timp cat nu este vorba de un comportament violent nu ar trebui sa reactionezi asa.

:D :D :D :D :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1047 : Vineri, 06 Mai 2011, 11:23 »
Replici care distrug pofta de sex

Nici sa nu te gandesti sa-mi rupi hainele! Te crezi in  filme? Chiar daca te deranjeaza gestul, atrage-i atentia mult mai subtil, utilizand un ton potrivit. Atata timp cat nu este vorba de un comportament violent nu ar trebui sa reactionezi asa.

poate e imbracata cu toale armani sau d&g :-\

Offline Raphaela

• Full Member
  • Mesaje postate: 116
« Răspuns #1048 : Vineri, 06 Mai 2011, 11:29 »
Doua prietene virgine isi povesteau tot ce faceau . Una dintre ele pleaca intr-o excursie si se intoarce nevirgina.
Cealalta o intreaba:
- Cum e? Povesteste-mi!
- Prima data este oribil, doare de nu-ti imaginezi; dar apoi e nemaipomenit!
Prietena sa, intrigata, intreaba:
- Cam cum doare? Ca durerea de cap, de stomac?
- Nuuuu!
- Atunci cum? Ca durerea de spate, de masea, de urechi?
- Da! E ca durerea de masea!
- De ce ca durerea de masea?
- Pentru ca te doare, dar nu vrei sa ti-o scoata!  ;D ;D ;D
S� nu legi niciodat� prietenie cu omul pe care nu-l po�i respecta.

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1049 : Vineri, 06 Mai 2011, 11:36 »

poate e imbracata cu toale armani sau d&g :-\

daaaa? atunci isi permite ruptura  :D :D :D