Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 468883 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

maria171

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #690 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:04 »
e barbar, dar la noi ar fi ff necesar
in primul rand ar fi necesar ca ceilalti sa se implice

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #691 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:08 »
@pe_jumate, scrii asa de frumos si pitoresc, ca deja prin fata ochilor am vazut tot, am simtit chiar si mirosul de peste fript, i-am auzit pe turci strigand haram haram si am auzit si osul nefericitului cand i-a fost frant.  as mai zice cate ceva dar nu stiu cum se face, ca nu are deloc legatura cu acest topic. ce e de facut in aceste cazuri?! acum ca am intrerupt si pana stau sa ma gandesc pe ce topic sa merg, de ce si cum sa-l leg, s-a pierdut farmecul.
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #692 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:10 »
e barbar, dar la noi ar fi ff necesar
in primul rand ar fi necesar ca ceilalti sa se implice

ca tare bine zici! dar in romania hotul ar fi in stare sa-ti sparga tie capul daca l-ai impiedica in misiune!

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #693 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:15 »
te rog scrie, @ayouni.. de dragul povestii.. si om ajunge noi si la sexualitate inapoi cumva..  ca silviulica e pe sub masca tot aici si sare ei iar cu pulberile "inaltatoare" ca sa ne readuca "on track" :D

maria171

• Vizitator
« Răspuns #694 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:21 »
stiu ca sunt off, dar nu pot sa nu povestesc
mama unui amic are o casa pe langa pitesti
intr-o zi intrand in casa, din gradina, a dat nas in nas cu un tanar care ii luase pensia si un aparat de radio, ca asta erau mai de valoare
tanarul a impins-o , ea a cazut si el a rupt-o la fuga
s-a dus femeia la politie, politia l-a arestat si tanarul a spus ca el traieste cu batrana si ca din razbunare, ca voia sa o paraseasca, l-a reclamat ca a furat-o
la asa ceva ce putea sa faca politia, pe cine sa creada?
pe tanar sau pe mama amicului, mama are 72 de ani?
l-au ajustat un pic pe tanar si a doua zi i-au dat drumul amenintandu-l sa nu se apropie de casa batranei ca o pateste
asta era anul trecut

silviu

• Vizitator
« Răspuns #695 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:44 »
Citat din: ayouni
Multumim silviu... internetul este o sursa nesfarsita de informatie, nu-i asa? daca nu ma crezi, intra inca o data pe acest link:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Religia_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia
asa, si? am avut cumva pretentia ca formularea imi apartine? important e ca traim intr-un stat lipsit de politie religioasa, iar femeile pot purta fuste cat batistele :D
Citat din: pe_jumatate
@ silviulinu' maica: cool... si eu invatam pe dinafara/recitam citate ca sa impresionez baietii.. da' doar pe la 15 ani, nu acuma
stai linistita! nu vreau sa intru in selectul club al celor care te impresioneaza pe tine :-*

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #696 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:52 »
Multumim silviu... internetul este o sursa nesfarsita de informatie, nu-i asa? daca nu ma crezi, intra inca o data pe acest link:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Religia_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia
asa, si? am avut cumva pretentia ca formularea imi apartine? important e ca traim intr-un stat lipsit de politie religioasa, iar femeile pot purta fuste cat batistele :D

ei si?! asta am zis si eu... am fost socata de coincidenta doar atat. de unde si pana unde doua sau mai multe persoane cauta ceva pe internet, gasesc acelasi text, una il posteaza, vine una din celelalte persoane la cateva ore bune dupa si-si aduce aminte ca a mai vazut textul acela!  e wow! wow! dar stai linistit, asta nu-i nimic: am nopti in care lucrez pe SAP in vis, intr-o veselie si atunci cand ceva se blocheaza si eu ma incapatanez sa-l deblochez si nu merge, trebuie sa ma fortez si sa-mi spun ca in acel moment nu am acces la acel sistem si ca nici macar conectata la internet nu sunt. pana la urma ma cred pe cuvant.    ;)

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #697 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:56 »
important e ca traim intr-un stat lipsit de politie religioasa, iar femeile pot purta fuste cat batistele :D

de acord, 100% sunt cu tine: femeile pot purta fuste cat batistele iar barbatii pot fura  si nu numai, fara sa pateasca nimic!

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #698 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:58 »
stai linistita! nu vreau sa intru in selectul club al celor care te impresioneaza pe tine :-*

@silviu: inteleg ca nu vrei.. dar crezi ca ai putea? hai sa stam linistiti! :-*

silviu

• Vizitator
« Răspuns #699 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 22:50 »
de acord, 100% sunt cu tine: femeile pot purta fuste cat batistele iar barbatii pot fura  si nu numai, fara sa pateasca nimic!
da, barbatii le fura castitatea :D
@silviu: inteleg ca nu vrei.. dar crezi ca ai putea? hai sa stam linistiti! :-*
n-as putea. nu ai citit cum alung eu stresul?

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #700 : Joi, 03 Iunie 2010, 00:17 »
Chiar daca nu se defineşte explicit ca stat laic, România nu are nici o religie naţională, respectând principiul de secularitate: autorităţile publice sunt obligate la neutralitate faţă de asociaţiile şi cultele religioase. Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi în faţa autorităţilor publice, indiferent de convingerile religioase sau părerile despre lume şi viaţă pe care le au ::)

Teoria functioneaza superb la noi, Silviule. Suntem experti! Cu practica stam mai prost si aia ne omoara  ;D

Excelent spus, Saturnianule!. Pe hîrtie stăm excelent la toate. Avem o infinitate de ministere, agenţii guvernamentale, oficii, comitete şi comiţii în toate domeniile; "de dezvoltare" a agriculturii, industriei , cercetarii, "de protecţie a mediului", "de control", "de prevenire", avem şi "gărzi" de mediu sau financiare ba avem chiar si "rangeri", nu mai avem însă gărzi patriotice şi nici patriotism.
Gunoaie la tot pasul, poluare, otrăvirea mediului, jumătate din pădurile ţării defrişate în douzeci de ani.
Cum stăm cu industria nu mai intru în detalii, iar despre agricultură aş spune doar că în prezent producem hrană pentru circa 6 milioane de oameni (diferenţa o importăm) în condiţiile în care România ar putea hrăni 80 de milioane. Adică o ţară de dimensiunea Germaniei. 
Stăm bine şi la autostrăzi, dar tot în teorie, adică pe hîrtie, pentru că avem studii facute pe miliarde de euro dar doar vreo 200 de km realizaţi în 20 de ani şi ăştia la cele mai mari preţuri de pe planetă. Pentru comparaţie în Germania s-au construit încă pe vremea lui Hitler vreo 4000 (da, patru mii) de km. Calitatea lor e atît de bună încît unele nu au fost nici măcar reparate de atunci. 

Dar hai să vedem cum stăm cu vestita laicitate. Pe hîrtie totul e din nou minunat şi separat, statul şi biserica, politicienii şi popii, fiecare cu treaba lui. Practica ne omoară însă din nou. Din 1990 pînă azi în Romania s-au construit  peste 4000 de biserici, cam una la 2 zile! Mare parte din fonduri provin de la statul "laic". Numai în 2008 au primit de la buget 100 milioane de euro. Chiar şi în acest an de criză cînd multe investiţii au fost stopate construirea de biserici cu bani de la stat continuă. Între preoţi şi politicieni s-a stabilit un adevărat parteneriat, nu se mai intîmplă nimic important fără un sobor de preoţi şi unul de politicieni. Sînt strîns uniţi în cuget şi simţiri. 
Am auzit români vorbind despre turci, că ar fi musulmani înguşti la minte, ba chiar fundamentalişti etc.
Actualul prim-ministru al Turciei, domnul Recep Erdogan, era în urmă cu vreo 10 ani primar al Istambulului. A fost un excelent gospodar, oraşul a devenit mai frumos pe vremea lui şi a avut reputaţia de om incoruptibil. Cu toate astea a făcut cîteva luni de puşcărie pentru că a ţinut un discurs public în care a spus nişte versuri religioase ! Motivaţia a fost: Turcia e stat laic, administraţia de stat şi religia nu au ce căuta împreună. Aş vrea s-o văd pe asta în Romania "laică"!

Ce au rîndurile de mai sus cu sexul? Multe, domnule, multe...
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #701 : Joi, 03 Iunie 2010, 00:56 »
Chiar daca nu se defineşte explicit ca stat laic, România nu are nici o religie naţională, respectând principiul de secularitate: autorităţile publice sunt obligate la neutralitate faţă de asociaţiile şi cultele religioase. Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi în faţa autorităţilor publice, indiferent de convingerile religioase sau părerile despre lume şi viaţă pe care le au ::)

Teoria functioneaza superb la noi, Silviule. Suntem experti! Cu practica stam mai prost si aia ne omoara  ;D

Excelent spus, Saturnianule!. Pe hîrtie stăm excelent la toate. Avem o infinitate de ministere, agenţii guvernamentale, oficii, comitete şi comiţii în toate domeniile; "de dezvoltare" a agriculturii, industriei , cercetarii, "de protecţie a mediului", "de control", "de prevenire", avem şi "gărzi" de mediu sau financiare ba avem chiar si "rangeri", nu mai avem însă gărzi patriotice şi nici patriotism.
Gunoaie la tot pasul, poluare, otrăvirea mediului, jumătate din pădurile ţării defrişate în douzeci de ani.
Cum stăm cu industria nu mai intru în detalii, iar despre agricultură aş spune doar că în prezent producem hrană pentru circa 6 milioane de oameni (diferenţa o importăm) în condiţiile în care România ar putea hrăni 80 de milioane. Adică o ţară de dimensiunea Germaniei. 
Stăm bine şi la autostrăzi, dar tot în teorie, adică pe hîrtie, pentru că avem studii facute pe miliarde de euro dar doar vreo 200 de km realizaţi în 20 de ani şi ăştia la cele mai mari preţuri de pe planetă. Pentru comparaţie în Germania s-au construit încă pe vremea lui Hitler vreo 4000 (da, patru mii) de km. Calitatea lor e atît de bună încît unele nu au fost nici măcar reparate de atunci. 

Dar hai să vedem cum stăm cu vestita laicitate. Pe hîrtie totul e din nou minunat şi separat, statul şi biserica, politicienii şi popii, fiecare cu treaba lui. Practica ne omoară însă din nou. Din 1990 pînă azi în Romania s-au construit  peste 4000 de biserici, cam una la 2 zile! Mare parte din fonduri provin de la statul "laic". Numai în 2008 au primit de la buget 100 milioane de euro. Chiar şi în acest an de criză cînd multe investiţii au fost stopate construirea de biserici cu bani de la stat continuă. Între preoţi şi politicieni s-a stabilit un adevărat parteneriat, nu se mai intîmplă nimic important fără un sobor de preoţi şi unul de politicieni. Sînt strîns uniţi în cuget şi simţiri. 
Am auzit români vorbind despre turci, că ar fi musulmani înguşti la minte, ba chiar fundamentalişti etc.
Actualul prim-ministru al Turciei, domnul Recep Erdogan, era în urmă cu vreo 10 ani primar al Istambulului. A fost un excelent gospodar, oraşul a devenit mai frumos pe vremea lui şi a avut reputaţia de om incoruptibil. Cu toate astea a făcut cîteva luni de puşcărie pentru că a ţinut un discurs public în care a spus nişte versuri religioase ! Motivaţia a fost: Turcia e stat laic, administraţia de stat şi religia nu au ce căuta împreună. Aş vrea s-o văd pe asta în Romania "laică"!

Ce au rîndurile de mai sus cu sexul? Multe, domnule, multe...

ca bine mai combati nene musiu manfredescu! asa, sa le zicem cu foc tuturor moftangiilor care au facut din tara asta un circ! este un fenomen interesant soborul acela de preoti care nu lipseste niciodata, de nicaieri; si mai ales alaturi de soborul de politicieni... mi s-a foarte comic in iarna asta cand s-au dus sa sfinteasca sau sa boteze partia de ski de la suceava, preotii in telescaune altaturi de ministresa turismului, si alti ministri si capete luminate care ne conduc. ce frumos stateau ei in telescaune stropind cu apa sfintita partia! cer scuze dinainte deoarece nu prea am fost pe aici nici inainte si nici dupa 89, dar ceva ceva am mai aflat si eu.  si stiu ca nimeni nu se omora inainte de 89 cu religia (bine, ca era interzis), oricum mai bine nu vorbesc pentru ca nu vreau sa ranesc pe unii care chiar au avut de suferit din cauza credintei lor.  dar vad acum la televizor, persoane publice care tin sa fie aproape si chiar pupa toate moastele, care merg pe la toate procesiunile si-si fac niste cruci cat toate zilele, de-ai zice "vai, ce oameni sfinti si cumsecade". parca nu ar fi romania un stat prea laic, ca sa zic asa... recunosc, ca astazi, dupa indoiala exprimata de manfred, m-am apucat sa vad daca intr-adevar romania este sau nu stat laic. la spanioli am gasit o lista cu toate tarile considerate de ei laice si romania nu se afla pe acea lista. pe textele in romana, o cam scalda, ca de...
in ceea ce priveste turcia, noaptea trecuta am vazut un reportaj pe tv5 despre situatia musulmanilor in elvetia, stiti ca au fost discutii destul de infierbantate acolo in ultima vreme, din cauza minaretelor. ei bine, una din comunitatile cele mai mari de musulmani acolo, o formeaza turcii.  nu te contrazic, manfred, tu stii mai bine oricum, dar am impresia ca si turcii la nivel oficial, trebuie sa se dea cat mai laici cu putinta, ma rog de la ataturk incoace fac foarte mult in acest sens.  vor sa fie acceptati de europa si se straduiesc foarte tare, este adevarat.  dar exista o recrudescenta a islamului la ei; turcii intervietati din elvetia, recunosteau ca sunt "flexible muslims", adica isi organizeaza viata in functie de preceptele islamului, dar duc o viata sociala cam ca toti ceilalti europeni.  doar o pereche de tineri turci a acceptat sa fie intervievata pe parcursul a mai multor zile; amandoi functionari bancari.  reporterul i-a intrebat daca au putut sa se mute impreuna fara a fi casatoriti; au recunoscut ca s-au mutat dar numai dupa ce au stabilit de comun acord cu familiile lor ca urmau sa se casatoreasca intr-un termen de.
in concluzie deci, romania nu este un stat laic.
ce mai incoace si incolo, acest topic este "fubar"! sau nu?

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #702 : Joi, 03 Iunie 2010, 02:38 »
in concluzie deci, romania nu este un stat laic.

Romania nu este un stat laic dar nici unul religios. Ci un stat habotnic, incepind chiar sefii purtatori de patrafire. Iar habotnicia asta prinde la multime din pacate.

maria171

• Vizitator
« Răspuns #703 : Joi, 03 Iunie 2010, 06:58 »
si la noi sunt exagerari, preoti care sfintesc masini, partii de schi, si la ei , teroristi care in numele islamului ucid oameni
in numele lui iisus s-au intamplat multe nenorociri
am mai spus nu stiu cat din invataturile lui mai sunt acum propovaduite de biserica

silviu

• Vizitator
« Răspuns #704 : Joi, 03 Iunie 2010, 10:20 »
turcia e o tara cu o democratie originala, unde armata este cea care garanteaza laicitatea statului. in tara noastra nu exista partide religioase, asa cum exista in multe tari musulmane, care sa-ti impuna cum sa te imbraci si cu cine sa faci sex ;D