Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 468741 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #675 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 12:10 »
ce bine ca traiesc intr-un stat laic 8)

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #676 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 13:04 »
    Cred ca cele povestite de Flori nu sint total offtopic, sint lucruri despre relatia dintre sexe intr-o altfel de societate decit a noastra, intr-o lume pe care aproape ca nu o cunoastem. Foarte, foarte interesant.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #677 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 13:18 »
prefer romanica noastră.... cu bune, cu rele...
iar cultul femeii.... 
păi zii unui oltean ceva de nevastă.... :P
nihil sine deo

silviu

• Vizitator
« Răspuns #678 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 13:25 »
prefer romanica noastră.... cu bune, cu rele...
si eu ;D cu fetele noastre mai putin imbracate.

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #679 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 13:40 »
mă bucur....
afară de asta româncuţele noastre sunt cotate super bine..... si sunt bune....rău!
nihil sine deo

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #680 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 14:28 »
ce bine ca traiesc intr-un stat laic 8)

Silviu, faci nişte glume excelente! :)
"Romania stat laic!". Tare de tot.
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

maria171

• Vizitator
« Răspuns #681 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 14:39 »
steliana, povesteste-ne tu cum isi trateaza oltenii nevestele
eu nu stiu
si as mai vrea sa te intreb ce intelegi prin
Citat
afară de asta româncuţele noastre sunt cotate super bine..... si sunt bune....rău

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #682 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 17:59 »
steliana, povesteste-ne tu cum isi trateaza oltenii nevestele

cu praz !?  :)
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

silviu

• Vizitator
« Răspuns #683 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 18:28 »
Silviu, faci nişte glume excelente! :)
Chiar daca nu se defineşte explicit ca stat laic, România nu are nici o religie naţională, respectând principiul de secularitate: autorităţile publice sunt obligate la neutralitate faţă de asociaţiile şi cultele religioase. Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi în faţa autorităţilor publice, indiferent de convingerile religioase sau părerile despre lume şi viaţă pe care le au ::)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #684 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 19:29 »
Chiar daca nu se defineşte explicit ca stat laic, România nu are nici o religie naţională, respectând principiul de secularitate: autorităţile publice sunt obligate la neutralitate faţă de asociaţiile şi cultele religioase. Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi în faţa autorităţilor publice, indiferent de convingerile religioase sau părerile despre lume şi viaţă pe care le au ::)

Teoria functioneaza superb la noi, Silviule. Suntem experti! Cu practica stam mai prost si aia ne omoara  ;D

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #685 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 20:02 »
ce nu înţelegeţi fraţilor.....
hai lăsaţi..... provocarea....
da.. cu praz se tratează oltencele şi cu multă iubire din partea soţilor!
nihil sine deo

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #686 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 20:35 »

[/quote]Chiar daca nu se defineşte explicit ca stat laic, România nu are nici o religie naţională, respectând principiul de secularitate: autorităţile publice sunt obligate la neutralitate faţă de asociaţiile şi cultele religioase. Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi în faţa autorităţilor publice, indiferent de convingerile religioase sau părerile despre lume şi viaţă pe care le au ::)

[/quote]

Multumim silviu... internetul este o sursa nesfarsita de informatie, nu-i asa? daca nu ma crezi, intra inca o data pe acest link:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Religia_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia
Cadrul legal
Viaţa religioasă în România se desfăşoară conform principiului libertăţii credinţelor religioase, principiu enunţat la articolul 29 din Constituţia României,2 alături de libertatea gândirii şi a opiniilor. Pe Teritoriul Romaniei, in Transilvania mai exact prin Edictul de la Turda a fost declarata prima oara in Europa, in 1568 Declaratia privitoare la toleranta religioasa. Chiar daca nu se defineşte explicit ca stat laic, România nu are nici o religie naţională, respectând principiul de secularitate: autorităţile publice sunt obligate la neutralitate faţă de asociaţiile şi cultele religioase. Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi în faţa autorităţilor publice, indiferent de convingerile religioase sau părerile despre lume şi viaţă (Weltanschauungen) pe care le au.
Cultele religioase sunt autonome faţă de stat, care însă trebuie să le sprijine. Tot conform constituţiei, discriminările religioase, ca şi incitarea la discriminare şi promovarea urii religioase, sunt interzise.

who's bad? i'm bad!  ;)

"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #687 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 20:47 »
@ayouni: cred ca te inteleg foarte bine in legatura cu viata femeii in middle east.. imi aduc aminte ca in 90, ca inecatii, am navalit eu si fostul meu sot, cu pasaportul proaspat facut la una din sectiile de politie si cu cativa dolari cumparati cu 21, si ceva lei vechi bucata, de pe langa ONT carpati, din centrul bucurestiului, eheheee.. dar vreau sa zic altceva
ca romanu' modest de atunci, primul lucru la care ne-am gandit nu a fost sa cumparam vreo harta sau sa cititm despre topkapi, ci "ce se poate vinde" ca sa mai facem, acolo, rost de bani.. am aflat ca turcii cautau atunci costume barbatesti.. buuuuun, zis si facut! luat costumul de la petrecerea de bacalaureat a .. fostului, culoare bej-roz (valeleu?! dar altfel stofa de lana) si vandut usor de tot.. si mai ce? aparate de fotografiat rusesti.. buun! cumparat din bulgaria cateva bucati si vandutttttttttt.. buuuunn! acu' aveam bani.. hai la bazar sa luam aur.. zis si facuut!

yo, in valoare de vreo 30 de ani si privirea aferenta m-am proptit in fata unei vitrine si ma tot uitam intens.. de zis nu ziceam nimic pentru ca nu-mi venea sa cred ca aurul poate fi vandut in asemenea gramezi, la vedere, fara acordul monetariei-politiei, etc.. reminiscente de pe vremea cand telefon sau masina de scris erau vise imposibile.. si revin

stand doar asa, fara sa fac nimic.. apare patronul din magazin si ma invita inauntru la ceai de mere, si imi povesteste fel de fel despre yahtul lui si apoi iese afara din magazin ca sa ii spuna fostului ca ne ofera o croaziera cu yahtul lui pe apa de primprejurul istanbulului, si ca nu cauta decat fermecatoarea-mi companie..

copii dragi, nu delirez si chestiunile astea chiar s-au intamplat.. atunci, in anii 90, asa era in turcia.. revin imediat

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #688 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 20:52 »
@ silviulinu' maica: cool... si eu invatam pe dinafara/recitam citate ca sa impresionez baietii.. da' doar pe la 15 ani, nu acuma :-*

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #689 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 20:57 »
revin la turci: si, pe cat de dragalasa invitatie pe yaht, pe atat de cruda scena urmatoare..

o piata in istanbul cu gratare de prajit peste.. cineva a furat un peste iar proprietarul gratarului a tipat probabil ca e furat.. instantaneu o masa de barbati s-au intors si au inconjurat locul, au prins amaratul cu pestele in mana, iar unul din ei i-a frant, pe genunchiul sau, antebratul .. in fata tuturor.. cutremurator.. nu am mai putut manca nimic cateva zile dupa asta