0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
nu-mi dau seama. poate daca era el in pozitia aia, iar ea in fotoliu, ma prindeam
Citat din: silviu din Joi, 29 Aprilie 2010, 18:45nu-mi dau seama. poate daca era el in pozitia aia, iar ea in fotoliu, ma prindeam Pai nu era visul lui?!?
tipa nici nu pare fericită....
Citat din: carmentoma din Joi, 29 Aprilie 2010, 18:52Citat din: silviu din Joi, 29 Aprilie 2010, 18:45nu-mi dau seama. poate daca era el in pozitia aia, iar ea in fotoliu, ma prindeam Pai nu era visul lui?!? o fi fost. dar nu si al meu.Citat din: stelianatipa nici nu pare fericită....normal! negrul trebuia sa fie pe dulap si sa plimbe evantaiul
visele le pun in practica
Citat din: silviu din Joi, 29 Aprilie 2010, 21:36visele le pun in practica AHA! Asta era! M-am mai linistit! Credeam ca, dupa ce ca sunteti doar cativa curajosi care se aventureaza pe aici, esti unul pierdut din start!! ) (Eu sper din suflet sa stii de gluma!!!)
negrul putea să bage... ventilatorul în priză (fărăevantai)
Steliana ti-l imaginezi pe Silviu intre noi doua (Gigi am o mare suparare, baga si tu emoticoane d'alea de sa tavalesc de ras!!!)
Deabia astept Steliana sa pun mana pe el si sa-l scarman un pic....ca prea e carcotas....Si TREBUIE sa aiba mustata...Silviu, daca n-ai, pana la intalnire iti lasi mustata!