Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 461747 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2250 : Miercuri, 25 Septembrie 2013, 10:53 »
Citesc de ceva zile ce postezi, iti admir perseverenta si zic sa nu incurci forumul...sau crezi ca acesta e motivul ptr. care suntem "single".
Poate ai si tu dreptatea ta....

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2251 : Miercuri, 25 Septembrie 2013, 14:45 »
avand in vedere si luand in consideratiune ca sunt destul de antic pe acest forum, va asigur ca nu-l incurc. apoi, nu va oblig sa cititi. pur si simplu ignorati-ma :bow:

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #2252 : Miercuri, 25 Septembrie 2013, 15:44 »
Adica postam aici...ca sa fim ignorati..., era doar comunicare, cu mult respect si chiar admiratie
si apoi sper sa avem umor...prefer "vintage" ! :blush:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2253 : Miercuri, 25 Septembrie 2013, 17:17 »
silviu, chiar să vrem noi, ăștia mai noi, să te ignorăm, n-avem cum. ești savuros, în esență  :)
și, nu, nu e nici  urmă de ironie în ce spun eu.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2254 : Joi, 26 Septembrie 2013, 09:48 »

Află totul despre dieta pe bază de sex!

O dietă pe bază de sex este de fapt un stil de viaţă în care se promovează 4 etape esenţiale: exerciţii Kegel în locul tradiţionalelor exerciţii fizice, alimente afrodisiace sănătoase în locul alimentelor light, suplimente de vitamine şi mult sex.

Offline meleia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Spulbera-mi mintile, Lumina ca sa raman doar Inima
« Răspuns #2255 : Sâmbătă, 28 Septembrie 2013, 18:27 »

Află totul despre dieta pe bază de sex!

O dietă pe bază de sex este de fapt un stil de viaţă în care se promovează 4 etape esenţiale: exerciţii Kegel în locul tradiţionalelor exerciţii fizice, alimente afrodisiace sănătoase în locul alimentelor light, suplimente de vitamine şi mult sex.

“Fiecarui om îi este dat să moară. Însă nu fiecărui om îi este dat să și traiască cu adevărat.” (William Ross Wallace)

Puritatea sentimentelor nu își găsește sălaș în natura umană. Ba mai mult: într-o lume a sentimentelor pure, Omul nu și-ar putea găsi liniștea, ar dispera și s-ar stinge cuprins de o infinită tristețe. Puțini sunt aceia care au tăria de a recunoaște acest adevăr. O nerecunoaștere venită dintr-o mare confuzie: suntem definiți de dorința noastră de a fi mai buni și de căutarea binelui și nu de devenirea noastră în oameni fără de prihană. Probabil acesta este motivul pentru care avem atât de multă nevoie de Sfinți…

Plăcerea nu poate fi concepută în afara păcatului, așa cum fericirea nu poate fi concepută fără adulmecarea remușcării. Sufletele noastre sunt făcute pentru a se mistui, pentru a arde în răstimpuri. Sunt făcute pentru a se înfrupta din viață și nu pentru a o degusta. Ducem cu noi, clipă de clipă, suma păcatelor și dorințelor noastre ascunse. Iar orice în târziere în a (ne) recunoaște aceasta, înseamnă doar transformarea vieții în viețuire.

Jeffery Scott și-a început autodescoperirea artistică sculptând. Apoi a abandonat sculptura pentru pictură. Și în cele din urmă a combinat sculptura și pictura prin intermediul fotografiei. Pentru că, așa cum veți vedea, creațiile lui Scott sunt mai mult decât imagini prelucrate în Photoshop. Sunt sculpturi ale unor gânduri pe care le recunoaștem și picturi ale unor trăiri. Sunt redefiniri ale granițelor, ale luminii și ale întunericului. Și a tot ceea ce lumina și întunericul pot purta cu sine.

http://webcultura.ro/senzualitate-interzisa/
Azi sunt pasare si cant la Poarta Sarutului.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2256 : Duminică, 29 Septembrie 2013, 11:19 »
Cu câți ani te ÎNTINEREȘTE “consumul” regulat de SEX
Experții britanici susțin că beneficiile unei vieți sexuale îmbelșugate se “citesc” pe față. Aceștia au analizat mii de bărbați și femei care adoră să facă sex și au constatat că acești oameni arătau cu până la șapte ani mai tineri decât vârsta lor biologică.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2257 : Duminică, 29 Septembrie 2013, 19:04 »
Experții britanici susțin că beneficiile unei vieți sexuale îmbelșugate se “citesc” pe față. Aceștia au analizat mii de bărbați și femei care adoră să facă sex și au constatat că acești oameni arătau cu până la șapte ani mai tineri decât vârsta lor biologică.
Silviule...nu-s cum femeile astea nu-si dau seama ca nu-i nevoie de multiple operatii de lifting, injectii cu botox, vizite 'fara numar' la cabinetele cosmetice pentru diminuarea sau stergerea ridurilor. Sexul este solutia...si cand te gandesti ca e si mai ieftin  :crazy2:

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2259 : Sâmbătă, 05 Octombrie 2013, 14:20 »
silviu, chiar să vrem noi, ăștia mai noi, să te ignorăm, n-avem cum. ești savuros, în esență  :)
și, nu, nu e nici  urmă de ironie în ce spun eu.
Wonder,
Daca ai sa citesti mai demult, si eu am spus ceva despre silviu si categoric-picam pe aceeasi lungime de unda...
E adevarat ca demult nu i-am mai raspuns la postarile lui-desigur intr-un stil sugubat...ca asa e si el  :applause:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2260 : Duminică, 06 Octombrie 2013, 11:25 »
E adevarat ca demult nu i-am mai raspuns la postarile lui
nu m-am suparat. deloc! :bow:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2261 : Duminică, 06 Octombrie 2013, 12:04 »

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2262 : Miercuri, 09 Octombrie 2013, 12:48 »
Cât de pervers e în pat în funcţie de zodia lui?
Romantic şi cuminte sau sălbatic şi pervers? Vezi ce fel de sex îi place iubitului tău în funcţie de zodia lui. Descoperă care zodii au înclinaţii către perversiuni şi care fug de experimentele sexuale.

Scorpion
Cuminte, pervers, rapid, lent, în parc, în maşină, în doi, în grup... Scorpionul ar încerca totul. Nu se poate spune că este un pervers, dar dacă are ocazia face şi sex sălbatic şi orgii, şi de toate. Puţine sunt lucrurile de la care s-ar da înapoi. Dar dacă tu eşti mai cuminte în pat, nu se va plânge. Atâta timp cât îl satisfaci, nu are nevoie de cine ştie ce picanterii.
 ::)

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2263 : Miercuri, 09 Octombrie 2013, 20:51 »
Cât de pervers e în pat în funcţie de zodia lui?

Silviu!!!!
N-am inteles nik... :sorry: :sorry: :sorry:
Ce inteleg astia de la unica prin pervers?
Io consider de exemplu ca e pervers de-a dreptu' ca iubitu sa 'participe' doar partial, in sensul in care trage cu ochiul la meciul de la TV.
Imi trebuie lamuriri suplimentare. :rtfm:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2264 : Joi, 17 Octombrie 2013, 11:15 »
5. Sexul te face sa gresesti
Sexul la prima intalnire ii face mai ales pe barbati sa greseasca. Asa cum se stie, barbatii nu se pot indragosti fara sa faca sex. Ori daca fac sex din prima, este posibil sa nu mai vada anumite aspecte care i-ar putea indeparta de femeia repsectiva, fiind orbiti de hormoni.

Păi, ăsta ar fi mai degrabă un...contra-argument :happy:  :strambatura:
http://www.askmen.ro/femei/sex-la-prima-intalnire-de-ce-este-o-idee-proasta-45376
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.