Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 468520 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mihaela1961

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2220 : Vineri, 09 August 2013, 23:54 »
) și bun pentru o lectură ușoară. Dar să nu ne amăgim, la bază atacă doar cu niște simple stereotipuri și ca orice stereotip ce se respectă, banalizează lucruri mult mai complexe.  :blush:
Io am crezut ca asa-i topicu' asta;n-am vazut pana acum treburi psihologice complicate vis-a-vis de tematica in cauza, d'aia am zis ca tre' sa fie ceva amuzant  :oops:
Silviu e de vina...el posteaza 'trebi' neserioase pe aici despre sex-treaba seriosa de altiminteri ;)

Offline eEduard

• Full Member
  • Mesaje postate: 248
« Răspuns #2221 : Sâmbătă, 10 August 2013, 08:56 »
Io am crezut ca asa-i topicu' asta;n-am vazut pana acum treburi psihologice complicate vis-a-vis de tematica in cauza, d'aia am zis ca tre' sa fie ceva amuzant  :oops:
Silviu e de vina...el posteaza 'trebi' neserioase pe aici despre sex-treaba seriosa de altiminteri ;)

:oops: ...Iar mă iau prea în serios...am scris și eu ce am înțeles din articol, nu a fost intenția mea să atentez șa integritatea topic-ului.:-[ Mi-a plăcut, cum mi-a plăcut și aia cu „Dumnezeu care a inventat „prostiile” făcute pe bani în fața camerelor video....adică balul de la finalul liceului „Prom””.  ::) 
„Between two evils, I always pick the one I never tried before.” - Mae West

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2222 : Sâmbătă, 10 August 2013, 16:03 »
:oops: ...Iar mă iau prea în serios...am scris și eu ce am înțeles din articol, nu a fost intenția mea să atentez șa integritatea topic-ului.:-[ Mi-a plăcut, cum mi-a plăcut și aia cu „Dumnezeu care a inventat „prostiile” făcute pe bani în fața camerelor video....adică balul de la finalul liceului „Prom””.  ::)
Sper ca nu ai luat-o in serios cu 'Silviu e de vina', dar intotdeauna prin postarile lui vis-a-vis de subiect m-a facut sa rad copios, drept pentru care m-am si implicat 'in discutii serioase' legate de ce posteazal.
Simona Catrina(cea la care fac eu referire mereu-vezi linkuri) are un umor aparte-cel putin pentru mine.

Offline eEduard

• Full Member
« Răspuns #2223 : Sâmbătă, 10 August 2013, 17:18 »
Bineînțeles că nu! :) Ce vină are omul că sunt eu zăpăcit și fac analiză pe text? :-[ Ca un profesionist ce se respectă, ar trebui să știu mai bine. :uglystupid2: Recunosc că am fost puțin superficial și nu am „răsfoit” bine topic-ul, dar o să o fac cu prima ocazie...sunt multe articole amuzante și pe aici. ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2225 : Sâmbătă, 10 August 2013, 22:25 »
Patru tipuri de sex care alungă rutina din dormitor

După aproximativ jumătate de an de relație, sexul nu mai e la fel de intens, potrivit specialiștilor. Explicația: După 6 luni, corpurile îndrăgostiților încep să secrete oxitocină (hormonul afecțiunii) mai mult decât adrenalină. Acesta e momentul în care relația devine mai serioasă, mai profundă, iar frecvența partidelor fierbinți de sex începe să scadă.

Există, însă, trucuri care te ajută să alungi monotonia din dormitor...

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2226 : Duminică, 11 August 2013, 14:08 »
Patru tipuri de sex care alungă rutina din dormitor

Bine ca in loc sa-mi fac bagajul, io imi solicit neuronii din dotare la niste lucruri complexe, care necesita un stiudiu aprofundat.
Sugestie: as cumula  din punct de vedere al locatiei propice 'desfasurarii actiunii', dupa cum urmeaza:
'Actiunea' se desfasoara la o terasa de exemplu, dotata desigur cu toaleta...cu marea la vreo 20 metri :applause: :applause: :applause: :applause:
p.s. eventual, pentru roluri(vezi punctul 4), cooptam si Salvamarul  :crazy2:

mihaela1961

• Vizitator

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #2228 : Miercuri, 14 August 2013, 21:50 »
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

voie buna,lipsa de falsa pudoare...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2229 : Luni, 19 August 2013, 10:08 »
Secretul vieţii sexuale perfecte: cât mai multe delegaţii de serviciu
Persoanele care sunt obligate să se deplaseze în interes de serviciu şi care lipsesc de acasă cel puţin o zi pe lună au parte de o viaţă sexuală mai bună decât a celorlalţi.

Offline eEduard

• Full Member
« Răspuns #2230 : Luni, 19 August 2013, 13:52 »
Momentul în care IT-știi își descoperă sexul... :blush:

Sinceritatea într-o relație!  :D

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2231 : Luni, 19 August 2013, 21:42 »
Păi se pare că IT-iștii se miră, IT-istele par mai ...documentate :happy:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline eEduard

• Full Member
« Răspuns #2232 : Marți, 20 August 2013, 21:23 »
Ca în viata de zi cu zi....barbații observă, femeile trag concluzia.  ::)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2233 : Marți, 20 August 2013, 21:31 »
Care credeţi că sunt mai buni la pat, bărbaţii slabi sau cei graşi? Răspunsul specialiştilor vă va surprinde
Un studiu efectuat în cadrul unei Universităţii din Turcia a scos la iveală un lucru cât se poate de neobişnuit.
Potrivit cercetărilor turci, bărbaţii graşi au performanţe sexuale mai bune decât cei slabi sau cei cu o greutate normală.

Offline eEduard

• Full Member
« Răspuns #2234 : Marți, 20 August 2013, 21:41 »
Acest domn a fost arestat pentru perturbarea liniștii publice. Arestatul a terorizat un grup Misa în plină ședință de meditație.  ::)