Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
silviu:
CE VOR oamenii cu adevărat în materie de SEX- Un STUDIU cu REZULTATE SURPRINZĂTOARE
Business Insider face un rezumat al concluziilor celui mai mare studiu despre sex, publicat în cartea "A Billion Wicked Thoughts" ("Un miliard de gânduri păcătoase"). Cercetarea susţine că arată "ce vor oamenii cu adevărat", în materie de sex.
gigeldefier:
"Bărbaţii cu o orientare sexuală normală sunt fascinaţi, conştient sau inconştient, de penisurile altora."
asta n-o cred .... desi am pretentia ca am orientarea normala....
silviu:
Ce a păţit un reputat chirurg american care a susţinut că "SPERMA LE FEREŞTE PE FEMEI DE DEPRESIE"
Un chirurg american şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Colegiului American al Chirurgilor, după ce un editorial al său i-a revoltat atât pe colegii săi, cât şi pe cititori.
În articolul său, chirurgul Lazar Greenfield a teoretizat efectele pozitive ale spermei. El a susţinut că în lichidul seminal se găsesc occitocină şi serotonină, două substanţe care produc bunădispoziţie. Potrivit acestuia, sperma mai conţine şi melatonina, o substanţă cu un rol esenţial asupra somnului. "Există aşadar o legătură mai profundă între bărbaţi şi femei decât ar fi putut bănui Sfântul Valentin şi acum ştim că sperma este un cadou mai bun decât ciocolată pentru această zi", era una dintre concluziile lui Greenfield. În plus, acesta a mai afirmat că sperma previne depresia în rândul femeilor.
marcutza:
@silviu, mhmmmm !
silviu:
--- Citat din: marcutza din Miercuri, 27 Aprilie 2011, 20:03 ---@silviu, mhmmmm !
--- Terminare citat ---
:-\ esti depresiva? ???
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă