Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
marcutza:
@silviu cuviosule 8)
sa-nteleg ca niciodata dar niciodata si iar niciodata nu ai avut parte de astfel de tehnici sexuale ? ??? ::) ???
sa fim foarte sinceri cu noi insine, e foarte important - ziare, emisiuni, internetul toate acestea sunt pline cu astfel de informatii, cuvinte si expresii (multi le folosim chiar, le practicam) :)
si sa fim la fel de sinceri si sa recunoastem ca citim presa, citim carti pe acest domeniu, privim filme XXX pe internet samd :)
sa ne oripilam sau sa ne facem cruce sau sa discutam deschis aceste lucruri ?! ne vor ajuta cunostintele acestea sau ne vor considera obraznici, ne vor considera indrazneti si lipsiti de ...de ce ?!
Saturnianul:
@marcutza, @silviu aveti ganduri indecente. Va raporteeeez! :D :D
marcutza:
:o vai dar suntem in post 8) ma rog, silviu e ;D
silviu:
--- Citat din: marcutza din Miercuri, 30 Martie 2011, 13:45 ---@silviu cuviosule 8)
sa-nteleg ca niciodata dar niciodata si iar niciodata nu ai avut parte de astfel de tehnici sexuale ? ??? ::) ???
--- Terminare citat ---
draga enoriasa! chiar daca sunt in post, trebuie sa recunosc ca am avut parte de chestii si mai si ;D
--- Citat din: marcutza ---sa ne oripilam sau sa ne facem cruce sau sa discutam deschis aceste lucruri ?! ne vor ajuta cunostintele acestea sau ne vor considera obraznici, ne vor considera indrazneti si lipsiti de ...de ce ?!
--- Terminare citat ---
sunt doamne care se oribileaza cand citesc asa ceva >:( si am observat ca sunt exact cele descrise de poetul nepereche, in versuri mai putin idilice:"... vreo cucoana sfanta care ziua se inchina, iara noaptea-n fluier canta."
--- Citat din: Saturnianul din Miercuri, 30 Martie 2011, 14:27 ---@marcutza, @silviu aveti ganduri indecente. Va raporteeeez! :D :D
--- Terminare citat ---
aha! tu erai? bine ca stiu :D
steliana:
gata! am plecat spre manastire.
[/quote]
nu uita carnetelul de notite!
vei avea multe de invatat!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă