Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
iulielf:
Eu consider ca sexul sau "dragostea" nu se poate face dupa niste litere scrise in vreo carte, ca, in felul asta, ajungem sa facem sex mecanic. ;D :D
Asta nu poate fi definit. Fiecare crede ce vrea, in domeniul asta. Eu mi-am expus parerea.
marcutza:
ok :D :-*
CristianNasalean:
Parerea mea este ca depinde de moment.
Cateodata avem (sau ne facem) timpul necesar pentru a realiza ambianta necesara, pentru a pregati totul "ca la carte", pentru a ne ocupa unul de celalalt, pentru a ne satisface placerile reciproc si pentru a ne asigura ca ambii parteneri se contopesc in acel magic moment si atunci "facem dragoste".
Insa sunt si momente cand din diverse motive (sau apucari - eu cred ca si omul este animal si nu l-a creat nimic divin) tot ce ne dorim este "una scurta". Desi se crede in folclor ca doar barbatii isi doresc asa ceva, experienta a dovedit contrariul. Ei in acele momente "facem sex".
Oricare ar fi situatia, nu cred ca un moment este mai prejos decat celalalt. Fiecare contribuie cu ceva la relatia respectiva. Unul aduce mai multa tandrete, celalalt mai mult "spice".
carmentoma:
--- Citat din: marcutza din Duminică, 04 Aprilie 2010, 19:09 ---@carmentoma, esti sigura ? ;D treci la coment ;D
--- Terminare citat ---
Ti-am mai scris si pe prima pagina ca pentru mine asta e subiact tabu! Ma fac rosie-verde-albastra-violet si cand citesc, dar sa mai si scriu e deja prea mult! Lasa ca iau notite! :D ;D :o
marcutza:
Parerea mea este ca depinde de moment. - PERFECT OBSERVAT :)
Cateodata avem (sau ne facem) timpul necesar pentru a realiza ambianta necesara, pentru a pregati totul "ca la carte", pentru a ne ocupa unul de celalalt, pentru a ne satisface placerile reciproc si pentru a ne asigura ca ambii parteneri se contopesc in acel magic moment si atunci "facem dragoste".
- EXACT SI SUNT DE ACORD :)
Insa sunt si momente cand din diverse motive (sau apucari - eu cred ca si omul este animal si nu l-a creat nimic divin) tot ce ne dorim este "una scurta". Desi se crede in folclor ca doar barbatii isi doresc asa ceva, experienta a dovedit contrariul. Ei in acele momente "facem sex".
- NU, IN ACELE MOMENTE FACEM TOT DRAGOSTE DAR E SUBJUGATA ANIMALULUI DIN NOI :) NIMIC ALTCEVA, DRAGOSTEA, SENTIMENTELE SUNT ACELEASI, SA FIM SERIOSI :)
Oricare ar fi situatia, nu cred ca un moment este mai prejos decat celalalt. Fiecare contribuie cu ceva la relatia respectiva. Unul aduce mai multa tandrete, celalalt mai mult "spice".
- BRAVA, INSEAMNA CA AI REUSIT SI SEXUL SI DRAGOSTEA IN AC TIMP :)
sa nu va fie NICIODATA rusine de voi insiva, NICIODATA sa nu existe subiecte tabu sau scene jenante. lasati rusinea, si jena la o parte si veti avea parte de tot ce inseamna absolut, de tot ce inseamna Nirvana ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă