Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (165/473) > >>

steliana:
terapii ... conventionale ...

steliana:
cator dintre noi doboara ... complementarul ... ?

marcutza:
belea belea beleaaaa videoclipul :)) :)) :))

apropo, am fost in iarna ce-a trecut in cipru, 2 saptamani mai exact in Nicosia, centrul acestui oras se numeste Ledra, eh, acolo este o adevarata gonglomeratie de filipineze, romance si ciprioti.
romancele, fete tinere sau nu, cu ciprioti fff batrani(toti sunt bogati ::) au masini ultimul brand samd si nu pierd deloc timpul).
 filipinezele cu ce apuca, la japca, sincer spun.
vroiam sa mananc o chestie de-a lor, un fel de fastfood are o denumire ciudata ...imi scapa, scuze  :-[, contine mici, ceapa, legume, salata si toate intr-o lipie, un fel de shaorma de la noi, ma rog...delicioasa  ::)
filipinezele pe toate strazile Ledrei imbracate excentric, vulgar dar cu haine de calitate(culmea ::)) si in timp ce cautam acel restaurant, cu acea "shaorma", ele, filipinezele nu pierdeau timpul, agatau femei, barbati, ce le atragea, ce li se parea "bun, marfa de calitate" exact asa spuneau :)) :)) am avut parte de 5 invitatii din partea lor sa ma "iubeasca cum numai ele stiu, sa maseze, sa alea si cealalta" :)) :)) a fost un amuzament general si din partea lor pt ca orice raspuns le dadeai gen, "nu, sunt lesby, nu, doar in grup, nu, aia si cealalta" ele aveau rezolvare si oferte pt tot :)) :))
m-am imprietenit cu cea care m-a ajuta sa gasesc acel restaurant si de cate ori mergeam in Ledra ea era acolo si nu pierdea nicio ocazie sa ma "invite cu ea" :))

silviu:

--- Citat din: steliana ---terapii ... conventionale ...pattaya
--- Terminare citat ---
e groaznic! >:( numai femei tinere, usoare si emancipate :( elefanti care te bat cu trompa pe spinare, jde mii de baruri si alte locuri ale pierzaniei :( te pomeni ca or fuma si iarba? ???
eu as merge in thai pentru un muzeu, o manastire, o sedinta de psihanaliza cu un calugar buddhist, o fructa de mare, o fructa de pom...

marcutza:
"eu as merge in thai pentru un muzeu, o manastire, o sedinta de psihanaliza cu un calugar buddhist, o fructa de mare, o fructa de pom..."

cu siguranta ca doar pt asa ceva  ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă