Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
Saturnianul:
Ai auzit bine Ayouni ;D Totusi, cam incompleta relatia formata numai din cap si git. De ce mai gindeste capul pe care gitul il intoarce daca n-are ce sa coordoneze? Macar gitul coordoneaza ceva :D
Ayouni:
--- Citat din: Saturnianul din Vineri, 25 Iunie 2010, 21:16 ---Ai auzit bine Ayouni ;D Totusi, cam incompleta relatia formata numai din cap si git. De ce mai gindeste capul pe care gitul il intoarce daca n-are ce sa coordoneze? Macar gitul coordoneaza ceva :D
--- Terminare citat ---
n-am mai dezvoltat ideea anterioara pentru ca de fapt nici nu era una, ci asa, mai curand o gluma... nu cred absolut de loc in egalitatea barbatului cu femeia; mie personal imi place ca barbatul sa fie asa cum vorbiti voi aici "seful", the one in charge, sa aiba el uneori mai multa initiativa decat mine in unele aspecte; chestia cu femeia = gat, o vad din perspectiva flexibilitatii, diplomatiei, delicatetei din partea femeii, care cu tact si dragoste il poate convinge pe barbat, la un moment dat, sa faca asa cum crede ea de cuviinta sau cum crede ca e mai bine. "flattery will get you far", dar flatare, magulire, in sensul pozitiv; nu in cel de periere slugarnica... desi ambele te pot duce departe! ;)
toate acele expresii expuse aici de krissunu, ca si complimente pentru femei, sau celelalte adresate barbatilor, sunt de fapt o maniera verbala de a motiva partenerul / a de viata. si credeti-ma, nu sunt nici 20, nici 3, ci atatea cate vrem noi sa inventam. avem nevoie de motivatie nu numai la munca, ci si pe plan personal. motivatie care poate veni de la iubit/a, prieten/a. sunt asa de multe forme de a ne face viata mai placuta unii altora!
krissunu:
....pe langa cele spuse de Saturnianul ,...hai sa mai adaug si eu cateva:
- creativ
- spontan
- indraznet
- imaginatie
- explorator
Saturnianul:
Ayouni, am citit cele 20 de replici de complimentare a femeii si nu m-a incintat nici una. Nu pentru ca sunt circotas (chiar daca, uneori, sunt ;D), ci pentru ca imi place si ma stradui sa fiu original, chiar daca simplu. Adica nu concep sa complimentez prietena/iubita/sotia dind search pe Gugal ;)
Ayouni:
--- Citat din: Saturnianul din Vineri, 25 Iunie 2010, 21:39 ---Ayouni, am citit cele 20 de replici de complimentare a femeii si nu m-a incintat nici una. Nu pentru ca sunt circotas (chiar daca, uneori, sunt ;D), ci pentru ca imi place si ma stradui sa fiu original, chiar daca simplu. Adica nu concep sa complimentez prietena/iubita/sotia dind search pe Gugal ;)
--- Terminare citat ---
pai nici nu trebuie sa te incite... eu am zis ca nu sunt nici 20 si nici 3, si nu neaparat cele enumerate aici, ci cele care vin din suflet. in schimb, daca e sa fac fericit/a pe cineva, dau search oriunde e nevoie!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă