Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
pe_jumate:
unde e manfred, l-ati vazut pe aici? :'(
trebuie sa ii cer scuze..
maaaaaaaaaaaaaanfreeeeed!
ma duc sa-l caut si in alte parti..
carmentoma:
--- Citat din: pe_jumate din Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 12:55 ---unde e manfred, l-ati vazut pe aici? :'(
--- Terminare citat ---
Intai offtopic: pe_jumate, cred ca il gasesti mai usot daca ii trimiti un e.mail sau un mesaj pe personale!
In legatura cu intrebarile puse de mine, ele aveau rolul de a afla daca in cercurile voastre exista asemenea oameni si cum relationati cu ei! Nu aveam deloc intantia de a-i considera ciudati sau cu probleme! Fiecare are dreptul la viata pe care o considera de cuviinta: cu ce orientari sexuale , religioase sau de alta natura vrea!
Saturnianul:
--- Citat din: carmentoma din Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 00:43 ---As fi curioasa sa aflu ce parere aveti despre relatiile homosexuale? Aveti cunostinte cu astfel de orientari? Ati avut personal experiente de acest fel, sau tentative de a fi abordati de astfel de persoane? Ca tot e un subiect tabu!!!
--- Terminare citat ---
Carmen, eu am experimentat două situaţii. Una în care am cunoscut un fost homosexual care şi-a admis deviaţia şi a urmat cursurile unei discipline chinezeşti (tai-chi sau ceva de genul) în urma căreia şi-a revenit. Orientarea se manifestase ca urmare unor probleme personale şi eşecuri în plan sentimental- Ceea ce îmi întăreşte convingerea că homosexualitatea este o afecţiune în primul rînd psihologică (atenţie, nu psihică!) care poate fi remediată (dacă nu este vorba de o predispoziţie genetică, cum este şi hermafroditismul).
A doua situaţie a fost cînd, în urmă cu nişte ani, am fost abordat de un homosexual în zona Operei Române (o zonă cunoscută pentru prezenţa lor) cu intenţia clară de a mă agăţa. Nu s-a întîmplat nimic nasol, i-am spus clar că a greşit persoana, că nu sunt interesat şi şi-a văzut de treabă. Dar situaţia nu mi-a plăcut deloc şi de-atunci am devenit un pic homofob :)
Altfel, nu am nimic cu ei. Mă deranjează doar cînd fac paradă de orientarea lor. Da, admit că există, accept orientarea lor în limitele bunului simţ (pe care ar trebui să-l avem cu toţii, indiferent de orientarea noastră sexuală) dar asta nu înseamnă că trebuie să şi fiu de acord cu ei.
gabrel:
105 puncte
Saturnianul:
--- Citat din: gabrel din Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 18:59 ---105 puncte
--- Terminare citat ---
Hei @gabrel! Ce mai faci tu, cum te simţi? Sper că e totul bine! :)
105 puncte pentru ce?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă