Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (13/473) > >>

capsuna:
Iar explicatiile practice, a randul lor, se lipsesc de gramatica! ;D

marcutza:
:)) deci am rezolvat inca o problema, gratie capsunii  :-* se vor face aplicatii concrete :))

anamama13:
cred ca topicul asta ar trebui sa se numeasca " aratura".... ;D
 nu cred ca sunt alte topicuri cu atatea "off.."  ....
revenind cat de cat la subiectul vostru si eu considerand ca traim acum o lume majoritar obsedata sexual, credeti totusi ca se poate trai si fara sex ? cine e mai rezistent, femeia sau barbatul ? de la ce varsta se poate adapta mai usor omul la acest gen de abstinenta ?

sile43:
"Cand vrei sa cunosti pe cineva la justa lui valoare si sa sti ce fel de om este,priveste-l gol: sa lepede averea ,sa lepede onorurile si celelalte minciuni ale soartei,sa dezbrace pana si corpul-privestei sufletul,daca-i mare prin altceva sau prin el insusi."
Seneca.
Asta a fost o paranteza prin care incerc sa condamn gandirile superficiale.
Revenind la "oile"noastre,decretez: nu se poate traii fara sex. Anamama,cum te poti gandi la asa ceva?

marcutza:
"cred ca topicul asta ar trebui sa se numeasca " aratura".... ;D
 nu cred ca sunt alte topicuri cu atatea "off.."  .... "

nu esti documentata prea bine in privinta offtopicurilor @anamama13, esti doar f rautacioasa(nefiind singura, dealtfel) si asta nu e un lucru care se poate accepta intr-un proces de socializare pe un subiect de topic si nu numai ;) dar ne suportam :)

pe ce te bazezi cand afirmi ca traim intr-o lume obsedata sexual ?:)
bune intrebari pui, ne poti da un raspuns ? :) eu chiar te urmaresc cu interes :)

@sile43, f bun citatul vizavi de subiectul topicului.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă