Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
marcutza:
putem ajuta la a fi peste tot asa (ei si ele):) cu tact si diplomatie.
mikyboy:
la ce te referi cand spui "...peste tot asa..."
cat despre tact si diplomatie... in momentul in care ca si "barbat modern" ajungi in pat cu partenera si ea este inca undeva in preistorie iti cam piere cheful de jocuri... si daca nu intelege nici urmatoarea data atunci e greu sa convingi ca lumea s-a schimbat... sau mai mult te trezesti cu un raspuns de genul: "daca tu vrei sa te faci nu ai decat eu sunt asa cum sunt si gata..." sau "nu am avut timp sa ma aranjez..." desi mancare si cumparaturi face mama si tata si ea are doar serviciul si poate nici ala...
eu o consider ca fiind si o chestie de igiena atat la barbati dar mai ales la femei in anumite perioade ale lunii...
capsuna:
Mikyboy stinge si tu lumina... :D Desi la barbati e important vizualul! ;D
marcutza:
putem ajuta ca si ele cat si ei sa imbratiseze si sa aplice aceste obiceiuri de care vorbim acum (ei si ele).
si am spus, aceste lucruri sunt necesare indiferent de perioada aceea din luna a femeilor.
Saturnianul:
De acord cu epilatul la femei. E chestie care tine si de igiena cred dar si de aspect. Singurul loc unde nu ma incinta epilarea totala din punct de vedere al aspectului este in zona intima. Arata la fel de... ciudat ca o femeie cheala. E bine sa fie un pic de "freza" acolo :D ;D
@capsuna, degeaba stinge lumina ca se simte chiar daca nu se vede.
Nu ma pricep la chestii d-astea epilatoare, dar nu exista ceva echivalent cu erbicidele? Adica dai cu o solutie iar parul se usuca si cade. Definitiv! Adio epilare! :D ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă