Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (94/473) > >>

carmentoma:
Ba sunt o multime de aspecte de analizat si la modul serios! Dar uite, incepe tu! Intreaba ce vrei sa afli, sau deschide tu o dezbatere pe aceasta teme" fierbinte"!!

marcutza:
buna intrebare @mikyboy, intotdeauna va fi ceva de discutat despre acest subiect  :)

schimbarea de sex, pro si contra ?

carmentoma:
      Sunt multe persoane care se simt incorsetate intr-un corp care nu le defineste personalitatea! Problema lor e  ca sunt instabili emotional si s-a intamplat ca, dupa o asemenea operatie, ireversibila dealtfel, sa isi dea seama ca au facut greseala vietii lor! Ar trebui intai sa fie consiliati psihologic pentru mult timp, sa li se explice exact ce persupune un asemenea demers si sa fie foarte bine analizati, lamuriti in primul rand fata de ei insisi! E mult de discutat! Cat priveste intrebarea:pro sau contra, sunt de parere ca fiecare, ca in orice alta situatie de viata, are liberul arbitru!

Saturnianul:
Eu vreau sa ma fac de genul neutru. Cum rezolv dilema asta?  ;D

mikyboy:
credeam ca pe saturn toti sunt de gen neutru... dar cred ca rezolvi daca pui si de una si de alta... cum sunt unii care asa se nasc si ii mai vezi in filmele XXX.... ;)
alt subiect ca sa arunc si eu manusa sa vedem cine o ridica... ar fi epilat versus creme sau lama... acu sa vezi discutii :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă