Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
krissunu:
...silviu spunea : sa-l schimbi .
raspunsul a fost : negativ
...atunci il pastram
..Despre cine vorbim aici , ..despre partener , nu-i asa?
francesca777:
continui sa cred ca despre partener era vorba..:)..in fine...
silviu:
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 13 Aprilie 2010, 21:15 --- Ceea ce inseamna ca nu v-ati explorat fanteziile si imaginatia in discutii la o cafea, unde o privire ciudata nu e la fel de stinjenitoare ca atunci cind te afli deja in dormitor. Cred ca ai inteles ce vreau sa spun.
--- Terminare citat ---
saturnianule, scuza-ma, dar comentariul asta imi scapase. chestiile astea nu prea se discuta la o cafea. pur si smplu le pui in practica, in dormitor, fara sa le discuti.
daca sunt cu o tipa care ma asteapta pe o bezna desavarsita, imbracata cu 2 tricouri pe sub camasa de noapte si cu o broboada pe cap, gata! geaba mai pierd vremea sa-i explic la o cafea :(
Saturnianul:
--- Citat din: silviu din Marți, 13 Aprilie 2010, 22:16 ---daca sunt cu o tipa care ma asteapta pe o bezna desavarsita, imbracata cu 2 tricouri pe sub camasa de noapte si cu o broboada pe cap, gata! geaba mai pierd vremea sa-i explic la o cafea :(
--- Terminare citat ---
Silviu, era o metafora aia cu discutat la o cafea, nu o lua mot a mot. Daca tipa aia nu e una agatata intr-un bar in urma cu citeva ore cu care incerci "a one night stand", ci una cu care ai si altfel de activitati in afara de cele sexuale, se presupune ca o cunosti cit de cit iar conversatiile voastre nu se rezuma doar la ce s-a mai intimplat la serviciu, faptul ca ei i s-a sters oja sau ca echipa ta favorita a pierdut ;)
krissunu:
....brrrrrr inseamna ca-i friguroasa ! ....
....silviule sa nu cumva sa gasesti si un cojoc pe dansa :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă