Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
Saturnianul:
Imaginatia nu cred ca strica niciodata atita vreme cit roadele ei sunt asimilabile de catre celalalt partener si neimpuse. Am mai spus-o pe aici, nimic nu este interzis daca exista un acord reciproc. Sky is the limit! Si imaginatia are rolul ei.
francesca777:
@saturnianul: da, sunt perfect de acord cu tine;ce te faci insa atunci cand dai peste un partener care iti judeca initiativele , care le interpreteaza eronat?te face sa-ti pui intrebari referitoare la cele intreprinse de tine sau...
Saturnianul:
Pentru asta exista comunicarea. Daca odata ajuns in momente intime partenerul te priveste ciudat cind ai o initiativa inseamna ca nu te cunoaste suficient de bine. Ceea ce inseamna ca nu v-ati explorat fanteziile si imaginatia in discutii la o cafea, unde o privire ciudata nu e la fel de stinjenitoare ca atunci cind te afli deja in dormitor. Cred ca ai inteles ce vreau sa spun.
francesca777:
mda..am inteles perfect.altceva este ce nu inteleg.....multumesc. ;)
silviu:
--- Citat din: francesca777 din Marți, 13 Aprilie 2010, 21:11 ---ce te faci insa atunci cand dai peste un partener care iti judeca initiativele , care le interpreteaza eronat?
--- Terminare citat ---
il schimbi :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă