Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
krissunu:
..aici am sa raspund cu o notiune de mecanica :
trebuie uns cuiul de la chilofuza ;...sa alunece bine pe serpentina viaductului care are ca punct de intersectare capul barei de torsiune cu axul centrifugal al portitei .
deci : nu scartie nimic ,...doar ca trebuie facuta ungerea
( nici eu nu stiu ce am scris aici :D )
...dar kiar este nevoie de o ungere cu crema ,...pentru ca totul sa fie OK :)
Catherinna:
--- Citat din: krissunu din Marți, 13 Aprilie 2010, 00:54 ---..aici am sa raspund cu o notiune de mecanica :
trebuie uns cuiul de la chilofuza ;...sa alunece bine pe serpentina viaductului care are ca punct de intersectare capul barei de torsiune cu axul centrifugal al portitei .
deci : nu scartie nimic ,...doar ca trebuie facuta ungerea
( nici eu nu stiu ce am scris aici :D )
...dar kiar este nevoie de o ungere cu crema ,...pentru ca totul sa fie OK :)
--- Terminare citat ---
Credeam ca-i vorba de o balama, ceva ..... gata am facut praf tabuu meu ::) ::)e plin de cioburi in preajma mea ;)
krissunu:
Multe cupluri folosesc creme si lubrifianti ,...pentru ca aceste " minunatii" fac parte din fanteziile lor :)
mikyboy:
poate ca nu este vorba doar de fantezii... ci pur si simplu de un stimul suplimentar... la fel cum este atunci cand faci dus in doi si te speli unul pe celalalt cu sapun pe pielea uda... senzatia este una deosebita si pentru el si pentru ea asa ca utilizarea lubrifiantilor sau cremelor este ceva de dorit in orice cuplu nu neaparat in fiecare zi dar din cand in cand sunt daca vrei ca sarea din bucate... si mai exista si factorul necesar la unele dintre femei pentru care lubrifierea normala este redusa iar senzatiile sunt mai mult mentale decat fizice...
marcutza:
atentie la uleiuri lubrifiante, cititi cu atentie ce contin si chiar daca se spune ca nu au reactii adverse, nu va bazati ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă