Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (56/473) > >>

krissunu:
..aici  am  sa  raspund  cu  o  notiune  de  mecanica :

trebuie  uns  cuiul  de  la  chilofuza ;...sa  alunece  bine  pe  serpentina viaductului care  are  ca  punct  de  intersectare capul  barei  de  torsiune cu axul  centrifugal al portitei  .

deci  :   nu  scartie  nimic  ,...doar  ca  trebuie  facuta  ungerea

(  nici  eu  nu  stiu  ce  am  scris  aici  :D )

...dar  kiar  este  nevoie  de  o  ungere  cu  crema ,...pentru  ca  totul  sa  fie  OK  :)

Catherinna:

--- Citat din: krissunu din Marți, 13 Aprilie 2010, 00:54 ---..aici  am  sa  raspund  cu  o  notiune  de  mecanica :

trebuie  uns  cuiul  de  la  chilofuza ;...sa  alunece  bine  pe  serpentina viaductului care  are  ca  punct  de  intersectare capul  barei  de  torsiune cu axul  centrifugal al portitei  .

deci  :   nu  scartie  nimic  ,...doar  ca  trebuie  facuta  ungerea

(  nici  eu  nu  stiu  ce  am  scris  aici  :D )

...dar  kiar  este  nevoie  de  o  ungere  cu  crema ,...pentru  ca  totul  sa  fie  OK  :)

--- Terminare citat ---

Credeam ca-i vorba de o balama, ceva ..... gata am facut praf tabuu meu  ::) ::)e plin de cioburi in preajma mea  ;)

krissunu:
   Multe  cupluri folosesc creme  si  lubrifianti ,...pentru  ca  aceste  " minunatii"  fac  parte  din  fanteziile  lor    :)

mikyboy:
poate ca nu este vorba doar de fantezii... ci pur si simplu de un stimul suplimentar... la fel cum este atunci cand faci dus in doi si te speli unul pe celalalt cu sapun pe pielea uda... senzatia este una deosebita si pentru el si pentru ea asa ca utilizarea lubrifiantilor sau cremelor este ceva de dorit in orice cuplu nu neaparat in fiecare zi dar din cand in cand sunt daca vrei ca sarea din bucate... si mai exista si factorul necesar la unele dintre femei pentru care lubrifierea normala este redusa iar senzatiile sunt mai mult mentale decat fizice...

marcutza:
atentie la uleiuri lubrifiante, cititi cu atentie ce contin si chiar daca se spune ca nu au reactii adverse, nu va bazati  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă