Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (48/473) > >>

sile43:
Am fost nevoit sa intru intr-un asemenea magazin ptr ca aveam nevoie de un flacon de ulei care numai acolo se gasea.

CristianNasalean:
@marcutza... oricat citeste bietul printre randuri tot nu are raspuns la partea a 2-a a intrebarii (sau intrebarea a 2-a... cum vrei s-o iei)

cat despre aceste shop-uri... eu zic ca la fel ca orice, in moderatie sunt chiar indicate. Din cand in cand orice relatie are nevoie de putin stimulent, de ceva nou, de un catalizator sa reaprinda ... ce-o fi de aprins  ;)

capsuna:

--- Citat din: sile43 din Luni, 12 Aprilie 2010, 19:07 ---Am fost nevoit sa intru intr-un asemenea magazin ptr ca aveam nevoie de un flacon de ulei care numai acolo se gasea.

--- Terminare citat ---
si ai cumparat numai uleiul sau si altceva?

marcutza:
sunt de acord cu ce spui despre stimuli intr-o relatie :) si shop-urile acestea, @Cristian  :)
siiiii n-am vazut ca in subiectul topicului sa fie vorba despre nr 2 al "intrebarii" despre care vorbesti si mai ales n-am vazut vreun semn de intrebare  ;)

in urma vizitei sex-shop-ului la un moment dat, am primit un cadou specific acelui shop si nu era ulei special-tipic acelui magazin.

capsuna:
Ce-o fi fost Cristi? Nu vrea sa spuna, se joaca cu noi...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă