Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
silviu:
POVESTE ADEVĂRATĂ. "Fac sex cu soţul amantei bărbatului meu"
Când m-am căsătorit cu Andrei n-aş fi crezut în ruptul capului că o să ajung să-l înşel, însă viaţa mi-a demonstrat că nu trebuie să spui niciodată niciodată. După numai trei ani de căsnicie l-am prins că mă înşela cu alta. Acum, la un an de la această descoperire, şi eu am ajuns să trăiesc cu soţul celeilalte femei din viaţa bărbatului meu. Pare complicat, dar în realitate e un menaj în patru la care am ajuns după ce ne-am dat cu capul de pereţi de gelozie.
:-X
silviu:
Ora perfectă pentru sex: momentul zilei în care ambii parteneri sunt gata de acţiune
silviu:
Ce înseamnă când visezi că faci sex?
Visele erotice se numără printre cele mai populare şi contrariate vise. Descoperă ce înseamnă când visezi că faci sex şi ce ar trebui să schimbi în viaţa reală, conform specialiştilor în domeniu.
silviu:
Confesiunile unui maseur erotic
"Laura, o fostă corporatistă în vârstă de 39 de ani, căsătorită şi mama a doi copii, încerca încă să îşi descopere propria sexualitate şi să găsească plăcerea pe care soţul său, cu care era căsătorită de 12 ani, nu i-o oferea. Mi-a povestit că partenerul său nu înţelege că are nevoie de mai mult... ".
pai sa ma ierte Dumnezeu, ca suntem in post, dar o corporatrista din asta mi-ar prinde bine si mie :pleasantry:
silviu:
a trecut postul; ne putem uita la Femeia cu cei mai frumoși sâni din lume :o
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă