Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (458/473) > >>

wonderland:
"Descopăr cu inocenţă că egoismul meu nu e chiar aşa de mare, având în vedere faptul că le-am dat altora puterea de-a mă face să sufăr." Antoine de Saint-Exupery

Descopar ca n-am baut suficienta cafea - am vrut sa postez la Maxima zilei si am incurcat camerele. Scuze, admin, n-am cum sa mai repar eroarea:))))))))))))

silviu:
HOROSCOP EROTIC pentru săptămâna 24 februarie – 2 martie

silviu:
Iată ce cred bărbații despre sex și ce ar schimba la partenerele lor

Un studiu care a inclus peste 70.000 de bărbați scoate la iveală ce gândesc reprezentanții sexului masculin despre relații, sex, infidelitate și orgasm.

wonderland:
ti-a scăzut tensiunea, silviu?! :tomato:

”restul de 20% recunoscând că nu au nici cea mai vagă idee dacă partenera are orgasm sau nu.”
au intrebat, măcar, care ar fi...semnele?  ;D

”În plus, 50% dintre bărbați s-ar simti jigniți dacă ar ști că nu pot să-și satisfacă partenera.” - or fi cuprinsi și cei 20% de mai sus? :)
Dar de ce jigniti? - daca nu reusesc ceva ce imi doresc cu adevărat, singura solutie e să perseverez, să învăț, să evoluez, nu să mă consider jignit/ă :bully:  Și cum într-o relație sexuală sunt doi, dacă unul e jignit și celălalt se ofensează, ce șanse sunt să se schimbe ceva?

Laur:
Na, sa afle tot poporul  :o
http://www.doctorulzilei.ro/femeile-care-mimeaza-orgasmul-sunt-infidele-iata-cum-iti-dai-seama-cand-partenera-ta-se-preface/

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă