Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
silviu:
--- Citat din: mihaela1961 din Sâmbătă, 05 Octombrie 2013, 14:20 ---E adevarat ca demult nu i-am mai raspuns la postarile lui
--- Terminare citat ---
nu m-am suparat. deloc! :bow:
silviu:
10 tradiţii sexuale neobişnuite din lume
silviu:
Cât de pervers e în pat în funcţie de zodia lui?
Romantic şi cuminte sau sălbatic şi pervers? Vezi ce fel de sex îi place iubitului tău în funcţie de zodia lui. Descoperă care zodii au înclinaţii către perversiuni şi care fug de experimentele sexuale.
Scorpion
Cuminte, pervers, rapid, lent, în parc, în maşină, în doi, în grup... Scorpionul ar încerca totul. Nu se poate spune că este un pervers, dar dacă are ocazia face şi sex sălbatic şi orgii, şi de toate. Puţine sunt lucrurile de la care s-ar da înapoi. Dar dacă tu eşti mai cuminte în pat, nu se va plânge. Atâta timp cât îl satisfaci, nu are nevoie de cine ştie ce picanterii.
::)
mihaela1961:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 09 Octombrie 2013, 12:48 ---Cât de pervers e în pat în funcţie de zodia lui?
--- Terminare citat ---
Silviu!!!!
N-am inteles nik... :sorry: :sorry: :sorry:
Ce inteleg astia de la unica prin pervers?
Io consider de exemplu ca e pervers de-a dreptu' ca iubitu sa 'participe' doar partial, in sensul in care trage cu ochiul la meciul de la TV.
Imi trebuie lamuriri suplimentare. :rtfm:
wonderland:
5. Sexul te face sa gresesti
Sexul la prima intalnire ii face mai ales pe barbati sa greseasca. Asa cum se stie, barbatii nu se pot indragosti fara sa faca sex. Ori daca fac sex din prima, este posibil sa nu mai vada anumite aspecte care i-ar putea indeparta de femeia repsectiva, fiind orbiti de hormoni.
Păi, ăsta ar fi mai degrabă un...contra-argument :happy: :strambatura:
http://www.askmen.ro/femei/sex-la-prima-intalnire-de-ce-este-o-idee-proasta-45376
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă