Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (46/473) > >>

Catherinna:

--- Citat din: maria171 din Duminică, 11 Aprilie 2010, 15:22 ---
--- Citat ---sec raspunsul meu
--- Terminare citat ---
;D
asta e, bun si asta
 ;D
dar nu ai fi curioasa?

--- Terminare citat ---

@maria , tu vrei sa spun mai mult decat pot a  spune...
daca eram curioasa, foarte curioasa, probabil ca-mi  faceam cale pe vale si mergeam sa vad ce-mi lipseste  ;)

dar tu nu zici nimic , nu ai ce povesti, tu ce curiozitati ai in privinta asta, ia zi si tu tot, tot
declara aici sa vedem unde am gresit si poate ca imi schimb atitudinea  :P

maria171:
 :D :D
cathy esti off
trebuia sa scrii la adevar sau provocare
 :D :D
sincer eu as fi curioasa sa intru intr-un magazin de profil
asta si pt ca nu prea vad ce ar mai putea fi nou intr-un domeniu atat de vechi
acum daca stau sa ma gandesc ma intreb la ce mi-ar folosi?

mikyboy:

--- Citat din: clopotel32 din Duminică, 11 Aprilie 2010, 00:17 --- Catherina si eu sunt de aceeasi parere referitoare la Bogdan!! E un Om intelept. Dar ce te faci in situatia in care  esti luata doar din exterior -  si nu esti crezuta de sexul tare ca de fapt nu ai apartinut fizic unui alt extraterestru Spre exemplu un viol din adolescenta cu consecinte nefaste asupra atitudinii, asta insemnand ca persoana x nu a mai cedat fizic niciunui barbat pina la o varsta mai inaintata. (31 ani) putand fi dorita de multi . Cum se simte un barbat in postura asta? Norocos sau da  bir cu fugitii si cauta tipe experimentate?  

--- Terminare citat ---

ca sa raspund la problema si dilema ta:... depinde foarte mult de barbat... dar ce iti pot spune este ca acolo exista cu siguranta o problema "la etaj" la persoana respectiva... si asta trebuie in primul rand ea sa o rezolve... e daca vrei aceasi problema cu fetele peste 25 de ani care inca sunt virgine si cauta tot felul de scuze pentru a-si acoperii virginitatea... credeti-am ca acolo intradevar exista anumite probleme... (am avut de-a face si m-am lamurit...). Daca vor intalni un barbat care sa le ajute sa depaseasca momentul si sa le faca sa se impace ele insile cu corpul si mintea lor pentru a trece peste acel eveniment nefast atunci se va rezolva desi 31 de ani este o varsta destul de mare... si mai in gluma mai in serios panza de paianjen e destul de bine tesuta...
ca si concluzie: majoritatea barbatiilor ar fugi cand aud asa ceva dar exista si exceptii ori aia este ceea ce au nevoie astfel de persoane...

marcutza:

--- Citat din: maria171 din Duminică, 11 Aprilie 2010, 10:27 ---asta m-a dus cu gandul al jucariile sexuale
ce credeti despre asta?
ce credeti despre magazinele unde se vand?
ati intra intr-unul?
ati intrat deja?
hai, povestiti

--- Terminare citat ---

a intra intr-un astfel de magazin nu inseamna ca n-ai ce-ti trebuie@Catherinna :)

eu am intrat intr-un astfel de magazin, de ce? curiozitate
am intrat cu partenerul meu si impreuna am stat de vorba cu vanzatorul despre ce ne interesa direct.
vanzatorul un tanar f amabil si dragut plin de tatuaje, piercing-uri si o geaca de piele fff interesanta a avut rabdarea sa ne explice tot ce-am dorit sa aflam.

sile43:
Marcutza,aveai multi bani la tine ,cand ai fost la acel magazin ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă