Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
mihaela1961:
--- Citat din: eEduard din Vineri, 09 August 2013, 18:11 ---) și bun pentru o lectură ușoară. Dar să nu ne amăgim, la bază atacă doar cu niște simple stereotipuri și ca orice stereotip ce se respectă, banalizează lucruri mult mai complexe. :blush:
--- Terminare citat ---
Io am crezut ca asa-i topicu' asta;n-am vazut pana acum treburi psihologice complicate vis-a-vis de tematica in cauza, d'aia am zis ca tre' sa fie ceva amuzant :oops:
Silviu e de vina...el posteaza 'trebi' neserioase pe aici despre sex-treaba seriosa de altiminteri ;)
eEduard:
--- Citat din: mihaela1961 din Vineri, 09 August 2013, 23:54 ---Io am crezut ca asa-i topicu' asta;n-am vazut pana acum treburi psihologice complicate vis-a-vis de tematica in cauza, d'aia am zis ca tre' sa fie ceva amuzant :oops:
Silviu e de vina...el posteaza 'trebi' neserioase pe aici despre sex-treaba seriosa de altiminteri ;)
--- Terminare citat ---
:oops: ...Iar mă iau prea în serios...am scris și eu ce am înțeles din articol, nu a fost intenția mea să atentez șa integritatea topic-ului.:-[ Mi-a plăcut, cum mi-a plăcut și aia cu Dumnezeu care a inventat prostiile făcute pe bani în fața camerelor video....adică balul de la finalul liceului Prom. ::)
mihaela1961:
--- Citat din: eEduard din Sâmbătă, 10 August 2013, 08:56 --- :oops: ...Iar mă iau prea în serios...am scris și eu ce am înțeles din articol, nu a fost intenția mea să atentez șa integritatea topic-ului.:-[ Mi-a plăcut, cum mi-a plăcut și aia cu Dumnezeu care a inventat prostiile făcute pe bani în fața camerelor video....adică balul de la finalul liceului Prom. ::)
--- Terminare citat ---
Sper ca nu ai luat-o in serios cu 'Silviu e de vina', dar intotdeauna prin postarile lui vis-a-vis de subiect m-a facut sa rad copios, drept pentru care m-am si implicat 'in discutii serioase' legate de ce posteazal.
Simona Catrina(cea la care fac eu referire mereu-vezi linkuri) are un umor aparte-cel putin pentru mine.
eEduard:
Bineînțeles că nu! :) Ce vină are omul că sunt eu zăpăcit și fac analiză pe text? :-[ Ca un profesionist ce se respectă, ar trebui să știu mai bine. :uglystupid2: Recunosc că am fost puțin superficial și nu am răsfoit bine topic-ul, dar o să o fac cu prima ocazie...sunt multe articole amuzante și pe aici. ;D
mihaela1961:
http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/Si-cudansa-ntr-ansa-sufletu-n-rai-1_52048075c7b855ff56bd1bde/index.html
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă