Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
wonderland:
Nu știu să zic de silviu. Dar știu că sunt și astfel de bărbați.
Nu sunt drastică, doar romantică. :whistle:
Lili Zamfirescu:
corect. o data nu se pune. de 2 ori- asa si asa. ce atata drama...spalat(a) esti ca nou(a). nu zici nimic de increderea care se face praf si pulbere. cand stii ca o data , sau de 2..echivalent cu accident...nu se face de 17 ori sau 25...echivalent cu ce?
wonderland:
Ce înseamnă să gândești...matematic :) Sună și mai drastic :kissing:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Sâmbătă, 04 Mai 2013, 13:21 ---nu zici nimic de increderea care se face praf si pulbere...
--- Terminare citat ---
Nematematic, rezultatul meu era tot cu încrederea făcută praf, Lili.
Mihaela, eu încă am convingerea că fidelitatea e o problemă de...caracter. Iar romantismul meu nu înseamnă naivitate, ci doar nevoia de a crede în frumusețe, iubire și sinceritate. Cât ține de mine, le las să fie. Cât nu, sunt liberă să plec (uite că m-am mai îmblânzit, nu-i mai spun lui să plece :giggle: :) )
mihaela1961:
Intotdeauna, cand vrei sa termini o relatie trebuie sa pui in balanta avantaje si dezavantaje.Decizia apartine fiecareia.
Cu increderea..da aici Lili are dreptate..se cam duce, dar in timp, se poate recastiga! Am cateva cazuri de genul asta in jurul meu:el a inselat-o, dupa certuri zdravene ea l-a iertat, el simtindu-se cu 'musca pe caciula' a inceput sa se poarte mai frumos cu ea decat inainte de actul inselaciunii, iar acum e superOK!
Probabil ca sunt eu mai permisiva, da' unde n-as da eu peste prototipul ala de barbat pe care l-as considera potrivit pentr mine si jur ca o data de doua ori pe an as inchide ochii la 'o aventura trupeasca'!Nu glumesc, nu spun asta in spirit de fronda(contradictie), pur si simplu cred ca barbatii sunt mai instinctuali decat femeile, asa e tagma lor.Intotdeauna dintre doua rele, o alegi pe cea mai putin rea:decat sa-mi traga din cand in cand vreo doua peste ochi, decat sa vina pe sapte carari acasa, prefer sa aiba 'abateri de la fidelitate' o data sau de doua ori pe an. :(
Lili Zamfirescu:
cu atat mai rau si crud. sa-ti fie potrivit, si sa "inchizi ochii" ca se iubeste cu alta femeie. chiar nu pot sa inteleg. unde-i potriveala??!!!
unde se incadreaza asta? la avantaje sau dezavantaje? dezavantajos ca ma inseala doar de 2 ori pe an, avantajos ca nu-mi umfla ochii si nu ma da cu capu de masa??!!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă