Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
Lili Zamfirescu:
e musai sa fie asa performanta???!! :-\...pai costa cat un logan! la ce-mi trebuie functie jet? :surrender:
micaela:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:31 ---e musai sa fie asa performanta???!! :-\...pai costa cat un logan! la ce-mi trebuie functie jet? :surrender:
--- Terminare citat ---
tocmai de aceea te legi? ;D
Lili Zamfirescu:
pai prea binele e dusmanul binelui...daca are si functie jet...mnealui po' sa stea acasa?
Matei:
--- Citat din: micaela din Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:30 ---nu uita husa de teflon. ;D
--- Terminare citat ---
husa oricum se da jos :)
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:31 ---e musai sa fie asa performanta???!! :-\...pai costa cat un logan! la ce-mi trebuie functie jet? :surrender:
--- Terminare citat ---
intr-adevar, recunosc si eu ce spunea tot pe-aici un confrate, ca pe unele femei este foarte greu sa le multumesti. :) ai cerut niste sfaturi / reguli, ti le-am dat cu multa placere; nici n-ai apucat sa spui "merci" ca ai si inceput cu carcotelile. avea dreptate colegul respectiv.
micaela:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:33 ---pai prea binele e dusmanul binelui...daca are si functie jet...mnealui po' sa stea acasa?
--- Terminare citat ---
nu, ca fierul e greu cu rezervorul plin. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă