Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
silviu:
Care sunt poziţiile sexuale preferate ale femeilor
Sa fim bineintelesi: femeile sunt si ele innebunite dupa sex. Si se gandesc la sex cel putin la fel de mult si des ca si barbatii. Au o gramada de fantezii si imaginatia lor zburda in consecinta atunci cand se gandesc la barbati. Au fantezii mai mult sau mai putin perverse, cauta maximul de placere si minimul de dificultate. Asta nu inseamna ca nu le place, cateodata, si echilibristica
Iata asadar, cele mai dorite pozitii sexuale ale femeilor, potrivit askmen.com.
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: silviu din Luni, 10 Septembrie 2012, 10:48 ---Care sunt poziţiile sexuale preferate ale femeilor
Sa fim bineintelesi: femeile sunt si ele innebunite dupa sex. Si se gandesc la sex cel putin la fel de mult si des ca si barbatii. Au o gramada de fantezii si imaginatia lor zburda in consecinta atunci cand se gandesc la barbati. Au fantezii mai mult sau mai putin perverse, cauta maximul de placere si minimul de dificultate. Asta nu inseamna ca nu le place, cateodata, si echilibristica
Iata asadar, cele mai dorite pozitii sexuale ale femeilor, potrivit askmen.com.
--- Terminare citat ---
deja incep sa dezvolt fobii.... :tickedoff:...peste tot numai: 10 sfaturi despre cum sa faci sex, 15 sfaturi ca sa ai o digestie buna, 200 de sfaturi sa slabesti mancand cartofi si friptane...acuma care's pozitiile rococo cele mai stasnice...pe mine nu m-a intrebat nimeni!!!! rezulta ca la mine nu s-o aplica !!!???
luciamanta:
Lili, referitor la sfaturi, trebuie să îţi spun că unii oameni, nu au întotdeauna nevoie de ele:
"Exista foarte putine sfaturi in revistele pentru barbati, fiindca barbatii se gandesc: ştiu ce am de facut, doar arătaţi-mi o femeie goala." (Jerry Seinfield)
steliana:
--- Citat din: silviu din Luni, 10 Septembrie 2012, 10:48 ---Care sunt poziţiile sexuale preferate ale femeilor
Sa fim bineintelesi: femeile sunt si ele innebunite dupa sex.
--- Terminare citat ---
--- Citat din: luciamanta din Luni, 10 Septembrie 2012, 12:37 --- ştiu ce am de facut, doar arătaţi-mi o femeie goala." (Jerry Seinfield)
--- Terminare citat ---
nu toti barbatii stiu sa dezbrace din priviri ...
Caroline:
Unii stiu sa dezbrace in gand... :whistle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă