Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (390/473) > >>

silviu:
MIRACOL. Injecțiile cu TESTOSTERON întineresc bărbații și le prelungesc viața sexuală

Un studiu realizat în Germania a arătat că aceste injecții utilizate pe termen de câțiva ani duc la scăderea țesutului adipos, creșterea masei musculare și a tonusului general. Bărbații devin mai energici și mai motivați să facă mișcare.

neo:
aham...a plecat lumea in practica...LoooooooooooooL...eu sunt la teorie inca...am citit deja 50 de pagini scrise de voi....mi-a placut sa va citesc pana acum,ati fost dezinhibati...la test am luat 100,chiar daca sunt barbat:))) si-mi plac doar femeile:P...bine,bine,altii s-au retras din alte motive...doar scopul acestui site este sa scapi de singuratate(de a avea un partener)...si-uite-asa va da GIGI faliment...glumesc....oops...ca sa nu dea faliment ar trebui sa deschida un alt site cu topicul-couplescamp....asa ar reveni si marcutza,capsunica,eugenia,mariile,francesca...si baietii la gramada...ganduri de vara va doresc!...

silviu:
Descoperire INEDITĂ. Fotografii dintr-un bordel de secol XIX

Un fotograf din Cluj-Napoca a făcut publice pe Facebook o serie de imagini realizate cel mai probabil într-o casă de toleranţă de la sfârşitul secolului al XIX-lea.
Istoricii sunt de părere că fotografiile au valoare documentară.

silviu:
Există: mâncăruri explozive în pat!

În urma unui studiu făcut în Italia pe un eşantion de 600 de bărbaţi şi femei cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani, alimentele perfecte împotriva inapetenţei sexuale sunt salamurile picante, orezul milanez, brânza de oaie şi biftecul!

luciamanta:
http://www.kudika.ro/articol/relatii~tips/22722/20-lucruri-impresionante-despre-sarut.html

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă