Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (385/473) > >>

nickyblu:
Depinde, pentru unii e chiar o veste buna  :)

Caroline:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 23 Mai 2012, 12:31 ---Oamenii, programaţi genetic să ÎNŞELE

--- Terminare citat ---

Nu stiu daca si pentru cine este o veste buna sau rea, dar biologic, teoria asta se cunoaste din secolul trecut, de cand au fost clasificate strategiile reproductive in lumea vie... Omul nu este monogam, este tribal. Tot ce vine peste biologic, e constiinta, adica educatie, religie... manipulare, adica. La pachet cu frustrarile si conflictele interioare consecutive.  :giggle:

Guesswho:

--- Citat din: Caroline din Joi, 24 Mai 2012, 09:44 ---Omul nu este monogam, este tribal.

--- Terminare citat ---
teoria o stiu si eu si pana la un punct sunt de acord cu ea. adica, eu imi doresc un partener monogam atat cat e in relatie cu mine. vrea sa faca sex si cu altele, ok, ne despartim si faca ce l-o taia capul.
si ma gandeam ca daca intre parteneri exista si o conexiune emotionala puternica alaturi de atractia fizica, relatia e mai inchegata, mai puternica. Da` vad ca Andreson asta zice altfel..... :-\

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 24 Mai 2012, 11:37 ---teoria o stiu si eu si pana la un punct sunt de acord cu ea. adica, eu imi doresc un partener monogam atat cat e in relatie cu mine. vrea sa faca sex si cu altele, ok, ne despartim si faca ce l-o taia capul.
--- Terminare citat ---
adeca nu vrei sa-l imparti? ce zgarcita esti :(

Guesswho:

--- Citat din: silviu din Joi, 24 Mai 2012, 12:23 ---adeca nu vrei sa-l imparti? ce zgarcita esti :(

--- Terminare citat ---
io zic ca-s chiar generoasa, ii redau libertatatea sa se culce cu cate femei vrea  >:D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă