Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (380/473) > >>

Caroline:

--- Citat din: silviu din Duminică, 08 Aprilie 2012, 17:01 ---singura persoana de sex feminin la care ma gandesc in aceasta perioada e Fecioara Maria :angel:

--- Terminare citat ---

Tot iti plac tie inocentele copile... de, varsta isi spune cuvantul (apropos de noul tau "avatar").  ;D

micaela:
mie imi vine in minte o zicere: "cainele care latra (mult) nu musca". sau, altfel spus, cine vorbeste mult, face putin.  ;D
imi amintesc, din tineretea mea, de unul dintre directorii de la primul meu serviciu care facea obsesiv bancuri si remarci din zona sexualitatii si pe care, saracul, Dumnezeu il iertase demult.  ;D

Caroline:

--- Citat din: micaela din Duminică, 08 Aprilie 2012, 21:11 ---mie imi vine in minte o zicere: "cainele care latra (mult) nu musca". sau, altfel spus, cine vorbeste mult, face putin.  ;D
imi amintesc, din tineretea mea, de unul dintre directorii de la primul meu serviciu care facea obsesiv bancuri si remarci din zona sexualitatii si pe care, saracul, Dumnezeu il iertase demult.  ;D

--- Terminare citat ---

Total de acord, si eu m-am convins de asta! Si nu e valabil numai cand e vorba de sex, eu m-am convins ca si cine vorbeste prea mult despre ceva anume (oricare ar fi subiectul), de cele mai multe ori vorbeste numai de lene, ca sa nu trebuiasca sa mai si faca ceea ce spune...  :laugh:

silviu:
in general, femeile vorbesc din experienta. da' mai sunt si exceptii.

Victorman:
Multeeee  :yeah:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă