Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (36/473) > >>

maria171:
eu cred ca asta tine si de educatia primita
crestem cu niste incorsetari pe care le adoptam pana la urma
pe vremea mea, daca mi se vedea breteaua de la sutien era jale, desi toata lumea stia ca am sutien
femeile de abia dupa 35 de ani incep sa lase prejudecatile si sa se bucure de corpul lor
parerea mea
referitor la etajera
daca erau femei in locul barbatilor, din cauza denivelatilor nu s-ar mai fi putut pune carti si nici pozele inramate nu ar mai fi avut cum sa stea

mikyboy:
coteaza si educatia dar mai mult conteaza materialul si gandirea personala... poti avea o educatie austera daca ai o minte libera si deschisa crede-am ca vei fii altfel in ciuda educatiei primite... mai ales ca in ziua de azi materiale din care sa te documentezi ceea ce nu pot spune despre perioada adolescentei mele...
cat despre faza cu breteaua de la sutien... am sa fac o mica gluma care sper sa nu supere nici o femeie de pe acest site. Gluma mi-a fost spusa cu mult timp in urma de o prietena pe vremea cand era studenta la arheologie...
"Stiti care este asemanarea dintre istorie si sutien..." raspunsul intr-un post ulterior ca sunt curios ce raspunsuri voi primii... in functie de asta voi vedea si cu ce femei am de a face aici pe acest topic... :D ;)

Catherinna:

--- Citat din: mikyboy din Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 15:37 ---coteaza si educatia dar mai mult conteaza materialul si gandirea personala... poti avea o educatie austera daca ai o minte libera si deschisa crede-am ca vei fii altfel in ciuda educatiei primite... mai ales ca in ziua de azi materiale din care sa te documentezi ceea ce nu pot spune despre perioada adolescentei mele...
cat despre faza cu breteaua de la sutien... am sa fac o mica gluma care sper sa nu supere nici o femeie de pe acest site. Gluma mi-a fost spusa cu mult timp in urma de o prietena pe vremea cand era studenta la arheologie...
"Stiti care este asemanarea dintre istorie si sutien..." raspunsul intr-un post ulterior ca sunt curios ce raspunsuri voi primii... in functie de asta voi vedea si cu ce femei am de a face aici pe acest topic... :D ;)

--- Terminare citat ---

.... istoria ca si sutienul deformeaza realitatea sau o infrumuseteaza :P

Saturnianul:
Istoria nu ne lasă să vedem toate amănuntele. La fel şi sutienul  :P ;D

Saturnianul:

--- Citat din: maria171 din Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 15:11 ---daca erau femei in locul barbatilor, din cauza denivelatilor nu s-ar mai fi putut pune carti si nici pozele inramate nu ar mai fi avut cum sa stea

--- Terminare citat ---

Da, dar era mult mai frumoasă etajera ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă