Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (344/473) > >>

Sara:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 28 Noiembrie 2011, 13:44 ---Trebuie neaparat sa-l cunosti! Nici eu n-am crezut pana nu l-am intalnit!  ;D
Hai cu noi sambata in poligon   ;D - vezi pe topicul Singles Camp Bucuresti

--- Terminare citat ---

un link ceva, pls?
inca ma descurc greu cu forumul, nu ca ar fi foarte multe subiecte deschise, dar inca nu m-am familiarizat cu structura lui
poligon? cu masina  :o ?

Mari_a:
Link pentru poza cu Silviu? Nu gasesti tot internetul! Iti spun acuma, ca el nu e on si nu ne-aude: nu poate fi pozat, intrucat la Soare te poti uita, dar la el ba!  ;D
Poligon nu cu masina, cu arma  8) - gasesti pe topicul Singles Camp Bucuresti. Te asteptam  :) (si la poligon si la revelion  :D )

Sara:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 28 Noiembrie 2011, 14:50 ---Link pentru poza cu Silviu?
--- Terminare citat ---

Nooo, in fine, n-am cerut poza cu Silviu, dar nu ma supar daca primesc un scan al CI-ului. Poate fi si pasaport recent facut (din ultimele 6 luni, valabilitatea lui nu ma intereseaza - nici a pasaportului, nici a titularului - dupa cum citeam pe un alt topic tot aici, barbatii se recicleaza {in caz de expirare}, iar femeia care-i recicleaza, clar nu-i de unica folosinta)  ;D ;D ;D !!!

--- Citat din: Mari_a din Luni, 28 Noiembrie 2011, 14:50 ---Nu gasesti tot internetul! Iti spun acuma, ca el nu e on si nu ne-aude: nu poate fi pozat, intrucat la Soare te poti uita, dar la el ba!  ;D
--- Terminare citat ---

Asa mandru-i domnu'?

--- Citat din: Mari_a din Luni, 28 Noiembrie 2011, 14:50 ---Poligon nu cu masina, cu arma  8) - gasesti pe topicul Singles Camp Bucuresti. Te asteptam  :) (si la poligon si la revelion  :D )

--- Terminare citat ---

Cu arma?
Sunteti agresivi  ::) ? Sa stiu cu ce ma inarmez de Craciun...

Mari_a:
Aici il las pe el sa raspunda  ;)  :D

Nu cu arma te asteptam, ci cu bratele deschise!  :)

Sara:
Multumesc frumos  :)!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă