Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
Sara:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 28 Noiembrie 2011, 13:44 ---Trebuie neaparat sa-l cunosti! Nici eu n-am crezut pana nu l-am intalnit! ;D
Hai cu noi sambata in poligon ;D - vezi pe topicul Singles Camp Bucuresti
--- Terminare citat ---
un link ceva, pls?
inca ma descurc greu cu forumul, nu ca ar fi foarte multe subiecte deschise, dar inca nu m-am familiarizat cu structura lui
poligon? cu masina :o ?
Mari_a:
Link pentru poza cu Silviu? Nu gasesti tot internetul! Iti spun acuma, ca el nu e on si nu ne-aude: nu poate fi pozat, intrucat la Soare te poti uita, dar la el ba! ;D
Poligon nu cu masina, cu arma 8) - gasesti pe topicul Singles Camp Bucuresti. Te asteptam :) (si la poligon si la revelion :D )
Sara:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 28 Noiembrie 2011, 14:50 ---Link pentru poza cu Silviu?
--- Terminare citat ---
Nooo, in fine, n-am cerut poza cu Silviu, dar nu ma supar daca primesc un scan al CI-ului. Poate fi si pasaport recent facut (din ultimele 6 luni, valabilitatea lui nu ma intereseaza - nici a pasaportului, nici a titularului - dupa cum citeam pe un alt topic tot aici, barbatii se recicleaza {in caz de expirare}, iar femeia care-i recicleaza, clar nu-i de unica folosinta) ;D ;D ;D !!!
--- Citat din: Mari_a din Luni, 28 Noiembrie 2011, 14:50 ---Nu gasesti tot internetul! Iti spun acuma, ca el nu e on si nu ne-aude: nu poate fi pozat, intrucat la Soare te poti uita, dar la el ba! ;D
--- Terminare citat ---
Asa mandru-i domnu'?
--- Citat din: Mari_a din Luni, 28 Noiembrie 2011, 14:50 ---Poligon nu cu masina, cu arma 8) - gasesti pe topicul Singles Camp Bucuresti. Te asteptam :) (si la poligon si la revelion :D )
--- Terminare citat ---
Cu arma?
Sunteti agresivi ::) ? Sa stiu cu ce ma inarmez de Craciun...
Mari_a:
Aici il las pe el sa raspunda ;) :D
Nu cu arma te asteptam, ci cu bratele deschise! :)
Sara:
Multumesc frumos :)!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă