Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (328/473) > >>

Saturnianul:

--- Citat din: steliana din Vineri, 04 Noiembrie 2011, 12:16 ---VREAU COMPATIBILIZARE!

Cand intalnesti oameni care au trait mai mult decat atunci cand nu au constientizat ca vine scadenta - in aceasta viata -   cand esti perceput ca idol si diavol, cand vrei armonie la dizarmonia - creata -  Universala ... cum se face compatibilizarea?

--- Terminare citat ---

Draga mea Steliana. Ce scrisesem eu se voia o ironie fina. Dar acum mi-am dat seama ca nu este. Fiindca din ce ai scris tu, parca te-ai referi la compatibilitatea perfecta. Ori asta nu exista! Sau daca exista, prea putini avem norocul sa o intilnim in aceasta viata. Si atunci lucram la compatibilizarea (a se citi "armonizarea") micilor (MICILOR, da?) incompatibilitati. Adica acolo unde nu pica chiar tanda pe manda dar se poate face ceva. De altfel, cred ca o compatibilitate perfecta as simti ca ma... plafoneaza  :) Chiar sa nu muncesc nici un pic pentru armonizare?  ;D

silviu:
Cifra sexuală: Fantezii incitante în funcţie de data naşterii

Orice bărbat are fantezii cu iubita lui, iar mulţi dintre reprezentanţii sexului opus ezită să dezvăluie aceste fantezii, de teama să nu fie catalogaţi "perverşi"! Dacă până acum iubitul tău nu ţi-a mărturisit ce preferinţe are în pat, descoperă ce-l atrage, printr-un calcul de numerologie!

Manfred:
Mda, am citit, am adunat, am analizat. Imi plac toate cifrele. Ce fac? :)

silviu:
Dacă până acum iubitul tău nu ţi-a mărturisit ce preferinţe are în pat, descoperă ce-l atrage, printr-un calcul de numerologie!

ii dai iubitei/sotiei/amantei CNP-ul.sau, si mai bine, ii dai direct cifra 8)

Manfred:
OK, o sa folosesc CNP-uri multiple.  :) Sau mai bine iau un antinevralgic. ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă