Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (26/473) > >>

Felicia:
Nu exista aceasta posibilitate pt ca de la inceput relatiile pleaca gresit. La inceput incercam sa impresionam, nu ne aratam adevarata fata, sunt lucruri care nu ne plac la celalat dar nu le spunem cu voce tare ci vom incerca pe parcursul relatiei sa-l schimbam pe cel de langa noi. Si de fapt totul se schimba, noi ne schimbam fara sa ne dam seama de cele mai multe ori.

sile43:
Am facut testul si am "reusit"1425 puncte :o

marcutza:
 :D :D :D cattt ?  :D :D :D esti sigur ca e rezultatul corect ?  ::)

pe_jumate:

--- Citat din: Felicia din Marți, 06 Aprilie 2010, 18:31 ---Nu exista aceasta posibilitate pt ca de la inceput relatiile pleaca gresit. La inceput incercam sa impresionam, nu ne aratam adevarata fata, sunt lucruri care nu ne plac la celalat dar nu le spunem cu voce tare ci vom incerca pe parcursul relatiei sa-l schimbam pe cel de langa noi. Si de fapt totul se schimba, noi ne schimbam fara sa ne dam seama de cele mai multe ori.

--- Terminare citat ---

din pacate, asa am vazut si eu ca se petrec lucrurile in cele mai multe din cazuri, si atunci cine mai declina felix-felicis? :)

anamama13:

--- Citat din: sile43 din Marți, 06 Aprilie 2010, 21:04 ---Am facut testul si am "reusit"1425 puncte :o

--- Terminare citat ---

cred ca l-a repetat de 1300 de ori si a adunat rezultatele... hi,hi,hi... :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă