Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (248/473) > >>

fortuna777:
aici se vorbea despre cum sa creezi placere femeii, nu barbatului...si apoi cine vrea sa nu se mai scoale din pat 2 zile ??? ...doar nu suntem masochisti...?...sau poate... :D

optimus sum:
sa inteleg ca 5 minute sunt suficiente pt tine ? draga fortuna , stii cati barbatii isi doresc o femeie ca tine ?  :o
multi...
dar daca vreti sa vorbim sincer , parerea mea este ca un minim de o ora de "dragoste" in fiecare noapte, este suficient sa te faca sa uiti toate rautatile partenerului de peste zi ... si apoi somnul desavarseste resetarea ...

marcutza:
vorbim despre ambele placere, ambii parteneri, de ce sa fim egoisti ?  :)

putem fi si masochisti  ;) unora le aduce placere.

fortuna777:

--- Citat din: optimus sum din Marți, 24 Mai 2011, 12:49 ---sa inteleg ca 5 minute sunt suficiente pt tine ? draga fortuna , stii cati barbatii isi doresc o femeie ca tine ?  :o
multi...
dar daca vreti sa vorbim sincer , parerea mea este ca un minim de o ora de "dragoste" in fiecare noapte, este suficient sa te faca sa uiti toate rautatile partenerului de peste zi ... si apoi somnul desavarseste resetarea ...

--- Terminare citat ---

tot n-ai inteles ca implinirea erotica la o femeie nu are legatura cu satisfactia sexuala...?... desigur, pot fi 5 minute atat de intense si sublime care nu egaleaza o ora de transpirat fara finalitate ;D...asa este...multi barbati isi doresc o femeie ca mine...de unde ai ghicit? ;D

optimus sum:
cum sa nu ghicesc? m-am luat dupa faptul ca "ce mie nu-mi place altuia in mod sigur da..."

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă